Méhenkívüli terhességnél tényleg nagyon korán + a terhességi teszt?
Szia! Nekem kb. akkor lett pozitív a tesztem, mikor meg kellett volna jönnie, de addigra már napok óta barnáztam. Nem barnás híg folyásom volt, hanem sötétbarna "szárazabb".
Az elejétől fogva éreztem, hogy valami nem stimmel. Voltam dokinál, aki nem látott semmit uh-n. Pár nap múlva éjjel nagyon begörcsöltem, bementünk az ügyeletre, ahol 2 doki több mint fél órán át ultrahangozott, de nem láttak semmit. Először hazaküldött a doki, de a folyosón utánunk szaladt, hogy mégis inkább maradjak. Másnap vért vettek, ami alapján bizonyossá vált a terhesség (addig csak ugye én állítottam, hogy pozitívakat teszteltem). Leküldtek a kórház legjobb ultrahangosához, aki a terhességet magát nem látta, de talált egy vérömlenyt ami amiatt alakult ki, úgyhogy vittek is a műtőbe. Szerencsére a terhesség elhalt, nem repesztette meg a petevezetékemet, csak laparoszkópiával műtöttek, mindenem megmaradt.
Az érdekes az, hogy az elején a jobb oldalam szurkált, de a bal oldali petevezetékemben volt a beágyazódás.
A műtét után 2 hónappal újra terhes lettem, ma már van egy 10 hónapos kisfiam.
Szia!
Ne keseredj el!!
Lehetséges, hogy csak simán el van bújva azért nem látszik! nem biztos, hogy méhen kívüli!! nekem van egy ismerősöm, akinek az első 2 uh-n nem látták a babát, sőt az első tesztje neagív is lett, utána pozitív és mégse látták. kiderült, hogy olyan helyen volt, ami pont takarásba volt!!
ahogy nőtt végre meglátták. Ő végig érezte, hogy ott van az ő angyalkája:D
sok szerencsét!!!
Semmi különös nincs, normál terhestünetek. Elég vékony volt a nyálkahártya az uh-on. + teszt, de halovány. Érzem a hasam,(nem kimondottan a petefészkem környékét), de nem fáj, 5 napig menstruáltam. A derekam viszont fáj.
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt és bíztatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!