Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Feltennétek olyan görbéket,...

Feltennétek olyan görbéket, ahol egyértelműen látszik, hogy beágyazódáskor leesik a hő?

Figyelt kérdés
Esetleg tapasztalatok vannak?
2009. nov. 16. 15:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Köszi szépen!Mára így alakultam:

[link]

És elnézést kérek,mert most olvastam vissza,és a 69%-os válaszolónak írtam az előbb,aki megjósolta hogy meg fog jönni.

Szerintem meg erősödni fog a + tesztem!:)

Kedves Utolsó!Köszi szépen a bíztatásodat!Remélem igazad van:)

És röstellem,hogy ez a fórum szinte rólam szólt,de nem hiszem,hogy tehetek róla.Kedves Kérdező:Bocsi.

Úgyhogy szerintem amit feltettem görbét,az az esés a beágyazódáskor lehetett:)

2009. nov. 17. 07:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Semmi gond, tudtam, kinek szól...

A kérdezőnek is biztos tanulságos a görbéd, bár a + jel kicsit egyértelműbbé tette volna :)

2009. nov. 17. 18:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen tudom,de nekem az a +,ami erős pozitív.Addig még várok pár napot.De amúgy meg is írtam a kérdezőnek,hogy REMÉLEM ...érted?Azóta még nem teszteltem,de már sejtem mi lesz ebbőől:))))
2009. nov. 17. 19:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze, hogy értem. Minden rendben lesz, ne izgulj!:)
2009. nov. 18. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!