Feltennétek olyan görbéket, ahol egyértelműen látszik, hogy beágyazódáskor leesik a hő?
Figyelt kérdés
Esetleg tapasztalatok vannak?2009. nov. 16. 15:39
1/14 anonim válasza:
Szia!
Még nem jött meg:)Talán beágyazódásom volt,ami látszik a görbén.De sajnos ezt még nem tudom [link]
3/14 anonim válasza:
Kedves válaszoló,negatív a teszted,akkor miből gondolod,hogy a görbéd babás görbe??????Szerintem mensizni fogsz.
4/14 anonim válasza:
Szerintem meg korán tesztelt...
5/14 anonim válasza:
Ne legyen igazam, de a múltkori ciklusod 26 napos volt, a mai napon pedig már a 29. napon tartasz és a teszt negatív. Szerintem már mutatni kellene, ha baba lenne, bár jókor voltatok együtt, de ilyenkor is csak 20% az esély a terhességre.
6/14 anonim válasza:
Most már írd meg, légyszi, kedves első a végeredményt!:)
7/14 anonim válasza:
Első vagyok!
Nem -- a tesztem,hanem halvány +!Azt hogy kell a c.hu-n bejelölni ha még nem erős +?Hmm???Ja!És nem reggeli első pisiből csináltam!
A hőm meg azért eshetett,mert a fűtésünket éjjel csinálni kellett.Szóval NEM mindíg az előző ciklusból kell kiindulni?
Teháát akkor hogy is kell jelölni a halvány +-t???
8/14 anonim válasza:
utolsó előttinek
A ciklusaim 26-29 naposak.ma vagyok a 14-ik dpo-n,vagyis a 29-ik cn-on.
Ne legyél már olyan írigy!Kiérződik a válaszodból!Jéézusom,mintha én kérdeznék ebben a fórumban:)
9/14 anonim válasza:
Én úgy gondoltam, hogy terhes vagy, de a halvány +-ot miért jelölted --nak? A halvány csík is csík...:)Halkan, óvatosan gratulálok. Ezek szerint igazam van és korán teszteltél.
10/14 anonim válasza:
Gratulálok neked:-) A c.hu-n nem lehet különbséget tenni a halvány és az erős terhességi teszt között. Vagy bejelölöd és akkor mutatja, vagy nem, de nem mindegy? Az a lényeg, hogy van két gyönyörű csíkod, s 9 hónap múlva egy csodaszép kisbabád lesz:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!