Lehetek terhes szerintetek?
Figyelt kérdés
Családtervezésbe kezdtünk a párommal, de nem tudom van-e esélyem gyermekre (megtermékenyülni meg tudok, csak a kihordás kétséges). 14 éves koromtól kezdve 4 petefészek cystám volt a petevezeték hiánya miatt smit műtéttel távolítottak el (bal oldaliban), mígnem kivették a bal oldali petefészkem és megmaradt a jobb oldali ami ép egészséges. Unikornis (egyszarvú) méhem van, továbbá hátrahajló és kicsit jobbra helyezett. Dystopias vesém van, ami annyit jelent, hogy rá van nőve húgyhólyagomra. Van esélyem kihordani egy magzatot szerintetek? Nagyon szeretnék babát.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. nov. 7. 12:18
1/5 anonim válasza:
orvostól nem kérdeztél erről konkrétan?
2/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem tudja, majd kiderül, ha már terhes vagyok :S
2013. nov. 7. 12:25
3/5 anonim válasza:
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ...milyen bájos orvosod van...és ha elvetélsz akkor mit mond majd? Na most már tudom a választ, és az a NEM? És neked meg ott marad a fájdalom a baba helyett? Azonnal keress egy másik, normális orvost!!! Csak van aki tud majd neked válaszolni...ezzel azért ne játssz...nagy lelki fájdalom egy baba elvesztése...idén már 2x túl estem rajta sajnos......
4/5 A kérdező kommentje:
Te magán orvoshoz jársz? Esetleg tudnál ajánlani olyat aki jó?
2013. nov. 7. 12:33
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom a babáidat :( remélem összejön neked hamarosan :(
2013. nov. 7. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!