X Epil terhességi teszt hiba?
Figyelt kérdés
Sziasztok 2 nap múlva lenne a nemvárt mensim, de a mai nap teszteltem X-Epillel. Amint végigment a vizelet a teszten azonnal kivehető volt a terhességet jelző csík, de egy perc alatt teljesen eltűnt. Valakinek hasonló tapasztalat? Most ez jelenthet babát?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. nov. 6. 22:22
1/5 anonim válasza:
de a másik csik is megjelent?? akkor sztem lehet h télleg babát vársz , mert amikor én csináltam x epiles tesztet nekem is egyből kijött a csik csak a negativ
2/5 anonim válasza:
Vard ki az esedekes mensit, es akkor csinald meg. Engem meg sosem csapott be, mondjuk mikor terhes lettem akkor 6 nap keses utan csinaltam meg mert azt hittem megint csak kesik. Drukkolok.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Akkor holnap csinálok reggel egy tesztet :) Remélem baba lesz :)
2013. nov. 7. 09:45
4/5 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálta.... több is. Tegnap voltam orvosnál, azt mondta ez lehet hogy még van egy pici hormon a szervezetben (az én esetemben még, mert én véreztem előtte, szóval úgy néz ki nincs már baba), úgyhogy neked lehet már van kicsi. De a biztos az ha kijön és ott is marad. Szorítok!
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött, úgyhogy valószínű csak hibás volt a teszt :( de a következő hónapban sikerülni fog érzem :)
2013. nov. 10. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!