Sziszegő winchester (? )
az lenne a probléma, hogy találtam egy kidobott 250GB satás western digital vinyót, beraktam a gépembe, működött is egy darabig, aztán gondoltam egyet, megnéztem a kondícióját, és kicsit megijedtem: 0%
gyorsan lepakoltam róla minden adatot, és elindítottam egy írás/olvasás tesztet, egy darabig ment rendesen, de egyszer csak elkezdett sziszegni mint a hülye, megállt egy ponton, egy kis idő múlva ment tovább, ahol megállt, ott 2,51 MB/s-ot írt ki, azután egy pár perccel leállt a vinyó, pár másodperc múlva újra beindult, aztán megint leállt, azóta is ezt csinálja, közbe Hard Drive Sentiel pakolgatja le a piros négyzeteket, és ezt a hibát írogatja folyamatosan: A megadott hálózati erőforrás vagy eszköz nem érhető el. Valaki nem tudja, hogy a kidobáson kívül mit lehet kezdeni a vinyóval? arra dondoltam, lehet valami kosz került bele, abban az esetben annyi lenne, hogy szétszedem, kitakarítom, és vákuumban összeszerelem. utána működne? lécci segítsetek, nagyon sürgős! lehet pont most nyírom ki a teszttel végleg, szal PLS HELP ME!!!!
nekem annak idején volt 2 ismétlem 2 darab WD-s vinyóm..
mind2nél típus hiba volt ez a sziszegés vagy mi... garanciába adtam vissza mind2szer
3adjára már egy hitachit kaptam, az megy most it...
szal lehet h magától hibásodott meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!