Ha valaki 3-4 hónapja nem menzeszel, teherbeesés szóba jöhet?
Figyelt kérdés
Tehát,ha nem jön meg a mensim attól még teherbe lehet esni?2009. nov. 16. 12:15
1/4 anonim válasza:
Elvileg igen, mert megérik a pete, kiszabadul és megtermékenyül, már nem jön meg, ha nem termékenyül meg akkor pedig megjön.
Nekem is volt, hogy 3 hónapig nem jött meg, de én kértem gyógyszert, hogy megjöjjön.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem is adtak ilyen gyogyszert,be is szedtem de nekem csak 1-2 napig volt de az nem mondható mensinek mert olyan barnás volt az egész és kevés is,tehát nem volt tőle rendes mensim.Tudsz tudtok valami tanácsot adni? "tudom hogy menjek orvoshoz de nekem már tele a hócipőm a dokikkal.
2009. nov. 16. 12:40
3/4 anonim válasza:
Cickarafkfű-tea, barátcserje-kapszula. Mindkettő arra való, hogy rendbe tegye a zavaros női ciklust. Semmilyen gyógyszerbe nem kavar bele, tehát dokitól függetlenül elkezdheted szedni ezeket, a ciklusban akármikor. Ártani nem árt, de lehet, hogy használ. [link]
4/4 anonim válasza:
Én is hasonlo helyzetben vagyok mint Te.Én cicka,palástfü,citromfü,és orbáncfü keverékéböl iszom a teát.Szedek barátcserje kapszulát.E-vitamint,és méhpempöt.Elintézett a nögyogyászom,clostit adott hormon vizsgálat nélkül,nem követte uh-val a ciklusomat,elvékonyodott a méhnyálkahártya és nem jön meg a mensesem már két és fél honapja.Az orvosokbol ebben az évben már megjöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!