Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol lehet pontosan terhességi...

Hol lehet pontosan terhességi tesztet venni és mennyiért?

Figyelt kérdés
Gondolom Rossmann, DM, de ott merrefelé, milyen termékeknél keressem? Lehet nagyáruházakban is kapni (pl. Tesco), ott merre? Mennyibe kerülnek és milyen márkájút érdemes venni? Reggel érdemes tesztelni vagy napközben is jó?
2013. nov. 5. 21:59
 1/4 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%

Drogériákban általában az intim betétek vagy az óvszerek, síkosítók környékén szoktak lenni. Itt lehet venni olcsóbb, de azért megbízható márkákat venni, amik nem műanyagkazettásak, csak maga a tesztcsík, semmi csillivilli, ilyen asszem az X-Epil (remélem, jól emlékszem). De vannak drágább, puccosabb kivitelűek is, mint a Clearblue. Amúgy nekem a legszimpatikusabbak a Gabriel márkájú tesztek, kazettásak, áruk középkategóriás, és megbízhatóak.

Lehet venni gyógyszertárban is, ott is talán a Gabriel a legelterjedtebb.

Azt nem tudom, hiperekben lehet-e kapni, mert ott még soha nem kerestem.

Az árak változóak, valahol 500-1500Ft között mozognak.

Bár a tesztekre az van írva, hogy bármely napszakban elvégezhetőek, azért a legbiztosabb a reggeli első vizeletből megcsinálni.

2013. nov. 5. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:

az összes drogériában

óvszerek mellett

, szupermarketben

vagy a babás osztályon, v a kondomok mellett

, meg gyógyszertárban.

kérni kell

2013. nov. 6. 02:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Auchanban láttam nagy választékban. A dunakesziben és az aquincumiban tutira van :)
2013. nov. 6. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Drogériában az óvszerek mellett van nálunk is.
2013. nov. 6. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!