Terhesség jele lehet, hogy kívánom a kávét és több adagot is meg tudnék inni egy nap?
Figyelt kérdés
Eddig egy fél adagot ittam sok tejjel, azt is húzóra. Most meg jól esik és hogy az egészséges keretek között maradjak, délután már csak koffeinmentes kávét iszok. Tesztelni most nem tudok, illetve nekem rendszertelen a mensim, teht nem tudom, hogy kimaradt vagy csak most nagyobb a szünet. A rendszertelenség mögött nincs semmi, mert így már összejött egy gyermekünk és azóta már voltam hormon vizsgálaton, vrvételen, stb és egészségenek nyilvánítottak :) Kszönöm szépen a válaszokat!2013. nov. 3. 11:54
1/6 anonim válasza:
Ilyenről még nem hallottam és nem tapasztaltam. Ha lesz időd csinálj tesztet. Így látatlanban nem tudja itt senki meg mondani. Ha szeretnétek babát megy a drukk :)
2/6 A kérdező kommentje:
Hát ez a baj, én sem hallottam ilyenről :) Igen, nagyon szeretnénk kis tesót!!! Arra gondoltam felteszem a kérdést, hátha tapasztalt ilyet valaki! Köszönöm a válaszod és a drukkot :)
2013. nov. 3. 12:15
3/6 anonim válasza:
Ez nem terhességi jel. Bármi miatt lehetsz kívánós. Nekem is szoktak időszakonként előjönni, hogy most ezt vagy azt nagyon kívánom, egyfolytában mondjuk almát ennék, aztán elmúlik. És nem vagyok terhes.
De ettől függetlenül persze lehetsz terhes.
Vegyél egy tesztet és kiderül.
4/6 anonim válasza:
Hát én sem vonnék le ebből messzemenő következtetést, csak az ellenkezőjét hallottam/tapasztaltam. Nekem úgy lett gyanús, hogy baba van, hogy hányingerem lett a kávé illatától, pedig imádom...
5/6 anonim válasza:
Ha terhes is vagy, az nagyon furi lenne. A várandósok hánynak a kávéillatától is! :D
6/6 anonim válasza:
Én évek óta (tudom nem feltétlenül jó dolog meg egészséges) Napi 2 vagy 3 kávét iszom, mézzel. Imádom! Van olyan időszak mikor kevésbé kívánom, (de nálam meg ez a ritka). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!