Ez negatív ugye?

Figyelt kérdés

Ez a teszt ugye negatív? 2 napja késik

[link]

2013. nov. 3. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik!
2013. nov. 3. 09:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Én esküszöm, látok ott egy nagyon-nagyon-nagyon-nagyon halvány csíkot. Tesztelj 2 nap múlva is, ha baba van a dologban, akkor már egyértelműbben kéne látszania.
2013. nov. 3. 09:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Inkább negatívnak veszem
2013. nov. 3. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Első ránézésre azonnal látok egy nagyon halovány második csyíkot...tesztelj 2-3 nap múlva, akkor már biztos eredményt kapsz!
2013. nov. 3. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem látok második csíkot, ha még napokig nem jön meg csinálj még egy tesztet.
2013. nov. 3. 09:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez negatív. Ha pozitív lenne, azt te is látnád. Egy pozitív teszten nem mintha látnám, talán, vagy nagyon halványan van 2. csík.

Tesztelj később.

2013. nov. 3. 10:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Én látom a csíkot, még ha halványan is! Halk gratula!Tesztelj két nap múlva!
2013. nov. 3. 11:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Ur Isten,emberek,két napja késik neki,rég nem ilyen tesztje kéne legyen én amugy sem látok rajta semmit,miért kell ezt csinálni?hogy nagyobb legyen a csalodás?én is csalodtam jo párszor ezért nem szeretem mikor ennyire hitegetnek valakit!kérdező kivánom hogy teljesüljön a vágyad de én nem fogok gratulálni majd csak mikor látom a két csikot és a doki is megerősit hogy élet van odabenn
2013. nov. 3. 12:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy terhes lennék, nincs olyan szerencsém
2013. nov. 3. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!