Negatív vagy pozitív teszt szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap este erős hányinger tört rám, ahogy mellettem cigiztek a munkatársaim. Eddig soha semmi bajom nem volt tőle. Most álltunk le a gyógyszerrel még csak 20 napja nem szedem, de furcsa volt nekem ez a hányinger, ezért teszteltem egyet. Mikor megcsináltam nem láttam rajta semmit, de hallottam olyanról akinek csak órák múlva mutatta ki a pozitívat ezért megtartottam. Reggel újra ránéztem a tesztre és ezt láttam:
Szerintetek ez pozitív vagy negatív?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 31. 10:15
1/7 anonim válasza:
Teljesen negatív!
Ha tüneteid vannak és nem jön meg, tesztelj, de erre az eredményre ne adj szerintem. Látom, hogy miért kérdezed, de az nem korrekt eredmény, nem ilyennek kell lennie.
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a válaszokat :) majd 10 nap múlva újrapróbálkozom, ha nem jön meg, és reménykedem :)
2013. okt. 31. 10:25
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, de ez negatív sajnos. Természetesen ettől még lehet, hogy baba van a dologban. Tesztelj egy hét múlva.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen mindenkinek. Írok amint újra teszteltem.
2013. okt. 31. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!