Mikor teszteljek újra?
Tegnap hajnalban nagyon halvány pozitív lett a tesztem. A mai tesztem szintén hajnalban (2.30 körül) totálisan negatív. Mindkét teszt 25-ös volt. 3. napja nem várom. van még egy tesztem itthon Clearblue contact, de nem tudom, hogy 10-es vagy 25-ös, mert sehova sincs ráírva.
Napok óta nagyon fáj a hasam, főleg alul bal oldalt. Tegnap vettem be magnéziumot, attól jobban éreztem magam.
Ha nem volt olyan koncentrált a vizelet a második tesztnél, vagyis a tesztet megelőzően voltál pisilni, míg az első teszt előtt nem, akkor azért is lehetett negatív a második.
Nekem pl. mikor terhes voltam, két napot teszteltem, az első tesztet délután csináltam, ami erős pozitív volt, másnap az ismétlés reggeli pisiből volt, az pedig halvány pozitív. A tesztek egyformák voltak. Viszont a reggeli előtt éjjel valamikor voltam pisilni, a délutáni teszt előtt meg órák óta nem pisiltem, mivel nem voltam otthon.
Szóval nyugodtan megcsinálhatsz egy tesztet, csak arra figyelj, hogy koncentráltabb pisiből legyen. És inkább holnap csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!