11/22 anonim válasza:
Ez pozitív!! :) Mikor kéne megjönnie?
12/22 anonim válasza:
Szerintem pozitív :D Gratulálok
13/22 anonim válasza:
kérdező,hanyadik napon vagy???????akik pozitivnak látják,akkor ias sezt mondják ha már 1hete késik neki?mert szerintem ahhoz irto halvány,ezért nem kéne előre gratulálgatni!ha viszont a nemvárt előtt van 3-4 nappal akkor esélyes de akkor sem kell még gratulálni hozzá.És nem irigységből mondom, hanem tapasztalatbol,van egy kisfiam és tudom milyen csalodni,sokat sirtam mikor ujra és ujra megjött,ezért nem szeretem mikor ezeknél a kérdéseknél ennyire biztosan állitják hogy márpedig ez baba lesz,bár ugy legyen!!!
14/22 anonim válasza:
16/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Bocsánat csak nem volt netem!
Ma is teszteltem és nem sokkal erősebb de szemmel jobban láthatóan pozitív :)
Majd pár nap múlva ha már biztosan egyértelmű és mindenki látni fogja akkor teszek fel képet :) Szerdán vagy csütörtökön :)
2013. nov. 4. 10:21
17/22 anonim válasza:
örülök de arra csak nem válaszoltál hanyadik napon vagy,már késik?
18/22 A kérdező kommentje:
Igazság szerint csak holnapra nem várom. És mielőtt megszólnátok a korai tesztelgetés miatt legjobb ha előtte tudjátok az okát! Már két vetélésen vagyok túl, a második 4hónapja volt. 10hónapnyi várakozás útán végre egyértelmű jele volt hogy beköltözött a mi picibabánk akit nagyon vártunk. Kilenc hetesen elveszítettem őt is! Most a dokim azt mondta amint csak a gyanúm felmerűl hogy babás vagyok ír ki nekem gyógyszert ami segít. Szóval ezért ez a nagy ilyedtség, izgalom, türelmetlenség
2013. nov. 4. 23:18
19/22 anonim válasza:
dehogy szollak meg,csak azért kérdeztem mert az előbbiekben már leirtam hogy ha már késne akkor gyanus a halvány teszt de igy hogy a nemvárt előtt vagy nagyon biztato hogy már halvány második csikod van,nagyon remélem minden rendben lesz,én azért nem gratulálok csak ha megirod majd hogy doki szerint is minden ok ;) majd irj fejleményeket
20/22 A kérdező kommentje:
Persze mindenképpen jelentkezem :)
Legközelebb majd csütörtökön tesztelek, kicsit félek kicsit izgulok is hogy tényleg, valóban babám lesz? Nagyon vágyom rá és jó lenne ha egészségesen meg is születhetne :(
Még a csütörtöki tesztemet felteszem bármi is lesz.És köszi a válaszokat
2013. nov. 5. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!