Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért emelkedett mára a hőm?...

Miért emelkedett mára a hőm? Sikerült volna? /görbe/

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 1. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:
hát nem akarlak elkeseríteni,de ebből bármi lehet még...nekem is volt ilyen görbém nagyon bizakodtam és mégis mensi lett a vége.de azért drukkolok :)
2013. nov. 1. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ hány naposak a ciklusaid,de a peteérésből következtetve olyan 27,28 napos,úgyhogy az hogy a 20. napon így felment semmit nem jelent.Nekem mensi előtti nap szokott visszaesni a hő,de van olyan akinek csak utána...szóval,türelem,de szurkolok! :)
2013. nov. 1. 10:00
 3/6 A kérdező kommentje:

28 naposak.nekem mensi után ment vissza.előző görbém ilyen

[link]

2013. nov. 1. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Hol méred a hődet,és mióta próbálkoztok?
2013. nov. 1. 11:38
 5/6 A kérdező kommentje:
én hüvelybe,azt mondták itt a legpontosabb.ez a 4. hónapunk.első babám elsőre sikerült,ahogy elterveztük aznap sikerült is :)kistesó várat magára.
2013. nov. 1. 12:02
 6/6 A kérdező kommentje:
ismét megjött :(
2013. nov. 10. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!