Ez pozití vagy negatív?
Figyelt kérdés
Vannak tünetemim csak nem akarom el hinni hogy ez tényleg halvány pozitív. Holnap reggel meg ismétlem mert szerencsére még nem jött meg ma 2 napja hogy késik. Ez a tenap reggeli teszt csak nem tudom eldönteni hogy milyen.
2013. okt. 31. 17:58
1/21 Szandy89 válasza:
Tényleg elég halvány,de szerintem pozi! :)
De a reggeli már biztosabbat fog mutatni. Ha babás vagy akkor erősebb lesz tuti! :)
4/21 anonim válasza:
ha x-epil akkor,száradási csíkos negatív.Ezzel tapétázhatnék sajnos.
5/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek 2 perc alatt kijött a csík és ilyen lett ahogy megszáradt
2013. okt. 31. 18:05
6/21 anonim válasza:
X-epil? Holnap reggel szerintem tesztelj egy másik teszttel. Én ezt pozinak mondanám, de az X-epilnél kétséges.
7/21 A kérdező kommentje:
Igen x-epil. Meg próbálok most venni egy másik márkájút. Gabriel az jó ?
2013. okt. 31. 18:12
9/21 anonim válasza:
Gabriel az jobb,de ez amit én látok,pont olyan szürke csikos mint az enyém.Hidd el,nem elkeseríteni akarlak,én is nagy tesztelő vagyok! :)De a nem várt után 2 nappal már erősen kimutatná a teszt,bár addig egy szót sem szólok amíg nem tesztelsz egy másikkal.Szurkolok! :)
10/21 anonim válasza:
Az xepil nekem is ilyen lett, csináltam egy gabrielt, az meg totál negatív. Másik tesztet is próbálj ki. Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!