Véleményt szeretnék kérni azoktól akik itták a cickafarkfű teát és a palástfűvet! Hatásos?
Szia!
Én csak jót tudok mondani a teáról. Én egy légkondi okozta fertőzés okozta vetélés, és kb. egy év állandó légkondis fertőzés miatt kezdtem el inni, hogy kitisztítson, és rendezze a ciklusomat a sok hülye fertőzés után. Össze-vissza volt a ciklusom, volt, hogy két havonta jött meg, és aztán ettől elkezdett beállni, kb.40-42 napos ciklusok, lerövidültek max. 35 napra, de inkább 32-re, lerövidült a mensi előtti barnázásom 7 napról 2-re, megszűnt a migrén, és a hasgörcs is csökkent, sokkal jobb a közérzetem, és sokkal szebb a bőröm, és a szex is sokkal jobb, persze ez lehet a közérzet miatt is. Szóval én csak jókat tudok írni... Amit én ittam: peteérésig: fogamzás teakeverék+barátcserje kapszula+este málnalevél tea, peteérés után: fogamzás teakeverék+barátcserje. Bennem négy hónap alatt rendet tett, most próbára teszem a szervezetem, kíváncsi vagyok, hogy tea nélkül is működöm-e.
Nencsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!