Véleményt szeretnék kérni azoktól akik itták a cickafarkfű teát és a palástfűvet! Hatásos?
Állítólag a ciklust rendezi. Peteérést úgy tudom nem segít elő, csak szabályosabbá teszi a dolgokat, és esetleges megtapadást segít elő a 2. felében a ciklusnak.
Első felében cickafarkot igyál, másodikban palástfüvet.
Nekem nem segített, nem vettem észre semmi hatását. A dokimnak mondtam, iszom, annyit mondott, a teák jók folyadékbevitelre, tehát szerinte édeskevés.
Annak idején innen vettem információkat:
Sok sikert!
Én még szoptatok de szerettünk volna kistesót.A fiam most 18 hós.Először csak cickafarkfűvel rendeztem a ciklusom,mert előtte még rendszertelen volt,két hónap alatt rendbe jött.Mikor már 2-3 rendszeres ciklusos hónapom volt,akkor menszi után elkezdtem inni a cickafarkfű teát,minden reggel egy csészével.A peteérés napjától(csak kb,ra tudtam)pedig a palástfüvet(napi egy csésze).És láss csodát terhes vagyok!
Hozzáteszem,hogy az előző babám két év után inszeminációval fogant!Nekem hatásos volt!De minden szervezet másképpen reagál rá!
Nem tudom, a tea nélkül milyen lett volna. Én azonnal elkezdtem teázni, amint nekiláttunk a babaprojektnek, és a harmadik ciklusban össze is jött.
18h
Nekem az első babám teák nélkül 3 ciklus alatt jött össze. A másodiknál az első sikertelen ciklus után elkezdtem inni a teákat és 2 hónap múlva terhes lettem. Szóval végülis itt is 3 ciklus után sikerült. Úgyhogy nem tudom, hogy volt e köze hozzá a teának. De legalább úgy éreztem, hogy én mindent "bevetettem" az ügy érdekében.
2,5 éves kislány anyukája és 33 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!