Ha reggel 10-kor voltunk egyutt es este 22-kor ereztem, hogy kiszabadul a petem, akkor jo esely van a megtermekenyulesre? Tobbi info lenn.
Figyelt kérdés
Mar tegnap volt tojasfeherje szeru folyasom (es elotte este pozi ovu tesztem, utana nem tudtam mar tobbet csinalni mert elfogyott) akkor reggel is voltunk egyutt. Meg ma reggel is. Viszont ma este 12 oraval kesobb erzem hogy most szabadulhatott ki a pete. Elso probalkozas igy direktben. Szerintetek? Lehet tul koraiak voltak a szeretkezesek, es most azt is olvastam hogy ha ket egymast koveto nap szeretkezunk akkor nincs ideje a spermiumnak kifejlodni.2013. okt. 27. 23:06
11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem ma reggel meg is jott. hat ugylatszik nem megy ez ugy mint a karikacsapas! :)
2013. nov. 9. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!