Ha reggel 10-kor voltunk egyutt es este 22-kor ereztem, hogy kiszabadul a petem, akkor jo esely van a megtermekenyulesre? Tobbi info lenn.
Figyelt kérdés
Mar tegnap volt tojasfeherje szeru folyasom (es elotte este pozi ovu tesztem, utana nem tudtam mar tobbet csinalni mert elfogyott) akkor reggel is voltunk egyutt. Meg ma reggel is. Viszont ma este 12 oraval kesobb erzem hogy most szabadulhatott ki a pete. Elso probalkozas igy direktben. Szerintetek? Lehet tul koraiak voltak a szeretkezesek, es most azt is olvastam hogy ha ket egymast koveto nap szeretkezunk akkor nincs ideje a spermiumnak kifejlodni.2013. okt. 27. 23:06
1/11 A kérdező kommentje:
Szakertok irjatok legyszives velemenyt! Koszonom! :)
2013. okt. 28. 00:06
2/11 anonim válasza:
Szerintem jókor voltatok együtt.de én úgy tudom az ovuláció hajnalban történik
3/11 anonim válasza:
A petesejtnek is ido kell mire megtermekenyitheto helyre er. A 12 ora nagyon jol belefer,az xx kromoszomas spermak eletben maradnak addig,de jobb ha bebiztositjatok egy ujabb probaval,igy az xy kromoszomas spermaknak is adtok eselyt.
4/11 anonim válasza:
Most tok komolyan vki irja mar le h milyen erzes mikor kiszabadul a pete. Eloszor hallok hallok ilyet.
5/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az eddigi valaszokat! Az en esetemben, tudtam hogy a napokban fog kiszabadulni a pete, mivel mertem ovu tesztel. Most volt az elso szembesules azzal hogy a 29 napos (altalaban) ciklusom 16. napjan este ovulalok. LEgalabb is most elso vizsgalodasnal igy tortent. Mindig azt hittem elobb van. Szoval eleve figyeltem a testem es tegnap este ill mar delutan elkezdett a jobb oldalon alul fajni a hasam. Nem olyan menstruacio szeru volt inkabb olyan erzes mint egy gyulladas fajdalma vagy nem is tudom. Kb 2-3 oran keresztul tartott, gondolom abban az idokozben valamikor szabadult ki a petesejt. Ma reggel szerencsere mar nem faj. :)
2013. okt. 28. 10:19
6/11 A kérdező kommentje:
Hat ma mar max este fogunk csak egyutt lenni. :( De azert proba cseresznye! :) Nagyon szepen koszonom a valaszaitokat! Kellemes napot kivanok mindenkinek!
2013. okt. 28. 10:20
7/11 Adrienn83 válasza:
Sziasztok! Én is a héten mai napig csináltam ovu tesztet és ma reggeli volt az erős 2 csík rajta, most este fél 8-kor kezdett el fájni jobb oldalt alul a hasam, gyorsba hazaértem tusi akció, mi babát szeretnénk, túl vagyok 2 műtéten, egyik Hsg másik ami szept 26.án volt altatásos lapar és hiszteroszkópia sikerült mind2 oldali p.vezetőket átjárhatóvá tenni. És mostanába reménykedek hogy a 4 éve várt baba hátha megérkezik. Peteéréstől szinte minden nap közben jártunk a babának remélem sikerül hamarosan. És jól érzem hogy ma este szabadult ki a petém, műtét előtt nem éreztem ilyesmit.
8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon remelem sikerul nektek! :) Akkor ti pont jo idoben tudtatok egyutt lenni. :)
2013. okt. 29. 00:29
9/11 Adrienn83 válasza:
Reméljük is, köszi, én nov 10,-ére nem várom. Ma is fáj még ott a hasam remélem jót jelent. Nektek is kitartást kívánok, ha nov 10-e körül megjön vagy nem jön meg írok azért.
10/11 A kérdező kommentje:
Jol van! Varom! :)
2013. okt. 30. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!