Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » OSCILLOCOCCINUM vagy oltás a...

OSCILLOCOCCINUM vagy oltás a H1N1 ellen ha babát tervezünk? (remélem már a pocakomban van)

Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Most olvastam utánna ennek az oscillo-nak.

Egész jól hangzik a leírása.

Inkább ezt mint az oltást!(szerintem)

A megelőzés mindennél fontosabb!

Hisz nem magában a vírusfertőzésben lehet meghalni hanem a szövődényeiben,namármost ha te egészséges vagy és tökéletes az immunrendszered könnyen át lehet vészelni.

Én tuti nem oltatom magam,soha nem is tettem.

GYakori kézmosás sok-sok vitamin és nem lesz baj!

2009. nov. 13. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a pocakodban van a baba, akkor az itt lévőknél sokkal okosabb emberekkel, szakemberekkel konzultálj. Biztosan van erről véleménye a nőgyógyászodnak. Amennyiben még nem vagy terhes, szerintem oltatni kell. Nem lenne kellemes 9 hónapig rettegni, hogy mikor kapod el. Ez a vírus már most is itt van a munkahelyünkön, a közértben, mindenhol.
2009. nov. 13. 12:42
 3/6 A kérdező kommentje:
a nőgyógyászom nem mondott nyíltan semmit. Azt mondta várjuk meg a tesztet (addig még 1-2hét mire tesztelhetek) és utána beszélünk. Én a homeopátiás választottam végül
2009. nov. 13. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:
És milyen jól tetted!!! :)
2009. nov. 13. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak is Oscillococcinum!!

3 éve sszedjük anyukámmal és a kisfiammal és hála istennek azóta csak könnyebb megfázásunk volt!!

tuti jó szer most várom a másodi babánkat és tuti neki is fogom adni!!

szép délutánt

2011. nov. 27. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Istenem de örülök hogy vannak értelmes okos emberek,és nem vakon oltás oltás oltás!

Már lassan az élet ellen is oltanak!!

2011. nov. 27. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!