11/26 anonim válasza:
Sziasztok! Gratulálok anyuka! Ha nem haragszotok, szeretnék kérdezni, ti tapasztaltabbak vagytok, mint én! Szóval, e hónap 6-10-ig voltunk együtt, naponta többször is párommal, ekkor volt a pe. is. Holnapra (26), nem várom! Jövőhét kedden akartam tesztelni, de nem bírom ki addig.. :) Szerintetek, ha holnap Gabriel teszttel, reggeli elsőből megcsinálnám, akkor már van rá esély, h kimutassa? A hasam puffad, rendszeres az emésztésem, sőt néha a hasam is ment, és rengeteget eszem, egyszer sírok máskor pedig nevetek! Szerintetek? Bocsánat, de valamiért nem merem külön kérdésben kiírni! :)
12/26 A kérdező kommentje:
szia:) nekem 29én nem kellene megjönnie, de én sem bírtam tovább és ma reggel ezt kis halván 2 csíkot teszteltem, vagyis 4nappal a nem várt elött:) szerintem egy próbát megér, csinálj nyugodtan, én x-epillel teszteltem.
nekem annyi tünetem van hogy a mellem fáj egy kicsit meg a mellbimbóm érzékeny, meg folyamatosan kicsit görcsöl a hasam mintha megakarna jönni, nekem a székletemmel semmi gond nem volt:) szorítok neked:)
2013. okt. 25. 16:04
13/26 A kérdező kommentje:
jah és 25-ös tesztel teszteltem:)
2013. okt. 25. 16:04
14/26 anonim válasza:
Szia! Kb ugyanilyen halványka az én tesztem is, ma délután csináltam, és nekem is 29-én kellene megjönnie! :) Gratulálok!! :)
15/26 anonim válasza:
Szia kedves kérdező, köszönöm a válaszodat! Nekem is 25-ös erősségű a tesztem, és én ezekből a tünetekből babára erősen tippelek, mert az előző terhességemnél is ment a hasam az elején, valamint fél-egy méretet nőtt a mellem is, pont mint most. Ezt ma vettem észre! Enni pedig annyit eszem, hogy már néha elgondolkodom normális-e így.. :D Sajnos az előző terhességem rosszul végződött, ezért is vágyom arra, hogy megint kismama lehessek! Azt hiszem, tesztelni fogok reggel... :) Még gyorsan megjegyezném, hogy a barnázásom mostanra már el is múlt! :)
16/26 A kérdező kommentje:
remélem h te is kismama vagy:D nekem nagyon erős gyanúm van tüneteid alapján:)
nekem nem volt semmi barnázásom...:)
2013. okt. 25. 17:14
17/26 A kérdező kommentje:
16:45 köszönöm és én is gratulálok neked:) kellemes babavárást :)
2013. okt. 25. 17:14
18/26 anonim válasza:
Köszönöm! Én is nagyon erősen ezt érzem! Reméljük a legjobbakat! :)
20/26 anonim válasza:
Szia kedves kérdező! Teszteltem, ma hajnalban, és sajnos negatív lett :(! Pár nap múlva ismétlem, ha addig nem jön meg....remélem akkorra már sikerrel járhatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!