Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pecsételő vérzés lehetett?

Pecsételő vérzés lehetett?

Figyelt kérdés

Akinek már volt pecsételő vérzése, milyen volt, mennyi ideig tartott?

Kb. egy hete volt peteérésem, nem tudom pontosan mikor, direkt nem néztem meg kalkulátorokkal, mert nem akartam újra rástresszelni, hőmérőt és ovulációs tesztet nem használok. Jövő csütrötök-péntekre nem várom.

Az előbb egy pici pirosas folt volt a bugyimon, a WC papíron már nem láttam semmit.

Lehet ez beágyazódástól? Vagy egyelőre fölösleges ezen gondolkodnom? Mi a vélaményetek?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. okt. 25. 09:30
 1/2 anonim válasza:

Igen lehet beagyazodas jele. ha esetleg nem jon meg varj 1-2 napot es tesztelj! majd ird meg mi volt. es igen olyen a pecsetelo verzes , egyszer van egyszer nincs pici vercseppekben jeletkezik.

most nekem 3. napja kesik, remelem baba lessz! :)

2013. okt. 25. 09:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon drukkolok nektek. Mióta próbálkoztok? Hányadik babára vártok? Mikor tervezel tesztelni?

Nekünk ez a harmadik próbálkozós hónapunk, és első babánkat várjuk.

2013. okt. 25. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!