Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye más is látja a 2. csíkot?...

Ugye más is látja a 2. csíkot? (kép)

Figyelt kérdés

10. dpo-n vagyok. Saját szememmel látom, tudom, hogy ilyenkor még nem is kellene erősebbnek lennie. Páromnak még nem újságoltam, mert erősebbel szeretném meglepni.

Ugye nem csal a szemem, más is pozitívnak látja. (Senkinek sem mondtam még.)

2 perc után kijött és rózsaszínes árnyalatú. Száradás után is látszik.

[link]

2013. okt. 24. 18:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Viszont kívánom! Olyan kedvesek vagytok! :)

Ma is teszteltem, és valamivel erősebb lett! Hihetetlen ezt a csodát megélni, és ez még csak a kezdet! :)

2013. okt. 25. 15:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki húzta le a válaszokat! Lányok, sajnálom. Biztos valakinek nem tetszettek a pozitív válaszok. De ez az ő baja! :D
2013. okt. 25. 15:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Így van, kedves kérdező, Veled, Veletek most valóban CSODA történik. Olyan csoda, amiben testet ölt két ember egymás iránt érzett szeretete, amikor hús-vér valósággá lesz egy érzés, amikor az anyaméh szent ölelésébe zárva egy csöpp kis élet végtelen bizalommal készülődik a világra... Fogadjátok nagy-nagy szeretettel! 2-es voltam :)
2013. okt. 25. 15:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon szépen leírtad. Könnycseppet ért!
2013. okt. 25. 17:33
 15/15 anonim ***** válasza:
:)
2013. okt. 25. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!