9-10én pozi ovuteszt, és mégse sikerült? Miért? Már olyan nehéz minden.
Tudom nem én vagyok az egyetlen aki babát szeretne!
Tudom hogy nemcsak nekem nehéz és hogy vannak akiknek nehezebb,mégis,első baba 3hó alatt sikerült,akkor is sokat gondoltam rá (pedig pékként dolgoztam úgy nehezebb is volt minden..)és csak arra nem gondoltam hogy eltávozik:(!Aztán azóta6hónap reménytelen probálkozás!Nemvagyunk együtt se túl sokat de keveset sem!Már ebben a hónapban ovuteszteltem,nemigaz hogy ennyire nehéz elcsipni?:(Holnapra nemvárom,erre mostmár barnázok,megjön érzés van..reggeli teszt is negatív tehát tuti megint jön a kedves nemvárt.Olyan csalódott lessz az ember és hiába probál nemaz lenni és nem rágondolni ezekre a dolgokra ha az ember igazán szeretné hogy jöjjön!Unom hallgatni hogy majd eljön az időd,ne add fel stb stb..másoknak akik megsem érdemlik azoknak sikere lessz..olyan igazságtalan az élet.Fáj boldog kismamákat-babázó anyukákat látni pedig ugyanakkor aranyos és szép dolog..persze hogy az emberben ott kavarog minden..és csak nehezebb:(
Teljes mértékben megértem, hogy így érzel, tényleg nagyon rossz hónapról hónapra csalódni. Nekem már van egy 4 éves kisfiam, aki rögtön elsőre jött, most szeretnénk 2. gyerkőcöt, az 5. ciklusnál tartunk és most már elég türelmetlen vagyok. Én is ovutesztelek, most épp azon idegeskedem, hogy most vagyok a 14.napon, de még mindig totál negatív... A múlt hónapban a 14. napon volt egyértelmű pozitív. Szóval most nem tudom mi van, miért nincs még peteérésem?
És nem lehet nem rá gondolni, ha az ember annyira szeretné. Én se tudom kiiktatni a gondolataimból, nem tudok nem foglalkozni a témával. Meg az ember elkezd agyalni, hogy vajon minden rendben van-e? És körülöttem persze mindenki terhes vagy most szült...
Na szóval tudom hogy nehéz, mert még nekem is az, pedig nekem már van gyermekem.
Okosat vagy vígasztalót nem is tudok mondani, csak annyit, hogy nem vagy ezzel egyedül, fel a fejjel. És nagyon sajnálom, hogy nem maradt meg az első babád. :-(((((((
Biztosan hamarosan jönni fog most már, bízz benne. Nagyon drukkolok neked ismeretlenül is!
Nagyon sok nőnek elmegy az első babája, nekem is elment. Elmondani nem lehet a fájdalmat amikor egyik reggel arra ébredtem 8 hetesen, hogy meg jött a mensim, rohantunk az ügyeletre ahol igazából hülyének néztek, hogy most mit kell ezen zokogni és nem én vagy az első nő a világon aki elvetél. Na ettől még szarabbul éreztem magam, csak sírtam. Aztán szépen megnyugodtam vártunk 6 hónapot szépen lelkileg és testileg is rendbe jöttem, most pedig 37 hetes vagyok. A várakozós 6 hónapban "utáltam" minden kismamát, ha babakocsit láttam majd nem sírtam, megvoltam győződve róla, hogy nekem soha nem lesz kisbabám. Aztán elkezdtem hőmérőzni, 2 naponta együtt voltunk, gyertyáztam, feküdtem, pihentem és minden ami kell, és jött a második baba. Vele is véreztem, görcsöltem, majd bele őrültem, hogy őt is elveszítem és akkor már egészen biztosan soha, de soha nem lesz babám. És még is most itt van a pocakomban. Ez egy iszonyatos időszak, nem tudlak meg vigasztalni csak a saját történetemet elmesélni, de talán erőt ad neked, hogy elhidd ez tényleg "csak" egy rossz időszak most az életedben és ahogy minden ennek is előbb utóbb vége lesz. Élni kell az életet és jönni fog a baba, hidd el! A vetélés után műtöttek, minden rendben volt, kitisztultál, vártatok elég időt, hogy a szervezeted ismét készen álljon egy új terhességre?
Nekünk abban a hónapban jött a baba mikor egy ezer éves háziorvos ismerősünk azt mondta, hogy ő nem tudja mitől, de azok a nők akik sokat várnak a babaára és elkapnak egy hasmenéses vírust utána egyből teherbe esnek, de csak akik széntablettát szednek. vagy mert a hasmenéssel kitisztul a szervezet, vagy mert a szén megköti a méreg anyagokat a szervezetben. Én ovu előtt 3 nappal vettem be egy szemet rengeteg vízzel, nehogy szorulásom legyen, és abban a hónapban jött is a baba, lehet semmi köze a kettőnek egymáshoz és véletlen az egész, de úgy voltam egy próbát megér. Szedhetsz terhes vitamint is, E-vitamint szokták még javasolni, palástfű és cicka farkfű teát, hőmérő módszer is jó szerintem.
Talán az lenne a legjobb ha feladnád mert akkor szokott jönni a baba. gondolom már sokat hallottad, de egy makk egészséges párnak is átlag 6 hónap alatt sikerül a baba, van akinek 1. hónapban van akinek 1 év múlva, ez abszolút bele fér. Persze más nyomorától nem lesz jobb az embernek tudom én, csak hát sajnos bele kell törődni, hogy jó munkához idő kell. Ne is mond a nyavalyákat, 5 éven keresztül szinte minden második hónapban kezeltek valamivel, általában hüvely gombával, de mikor mivel. Tiszta ideg voltam attól is, hogy ez terhesen tutira valami magzat károsodást fog okozni, persze ha 5 év alatt még nem lettem terméketlen a sok fertőzéstől. A csodával egyenlően az egész terhességem alatt egyszer sem volt semmi fertőzésem.
3-as voltam.
Teljesen megértem az érzéseidet, mi a második babóval küszködünk, közben volt egy vetélés is. Amit tudnék ajánlani: vizsgáltassátok ki magatokat. De komolyan. Annyi mindenkitől hallom, hogy ilyen vagy olyan baja van, és csak évek múlva derült rá fény. Nekem pl. kiderült, hogy a pajzsmirigyem nem ok. De ezer más is lehet. És a férfit is érdemes megnézetni, mert 30-40%-ban van nálunk a megoldás. Felesleges várni a hónapok múlását, a vizsgálatoktól nem leszel később terhes, de legalább megnyugodnátok...
Amúgy a nőgyógyim azt mondta, hogy két egészséges embernek ha ovu környékén sokat (2 naponta) van együtt, netán hőmérőzik is, 4-5 hónap alatt meg kell foganjon a baba. Nálunk 9. hónapja várat magára és lám: oka van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!