Terhességi tesztcsík max jelzés felett mindig mindenkinél rózsaszín lesz? Utalhat a HCG jelenlétére?
Figyelt kérdés
Tehát amikor belemártjuk a vizeletbe és felszívja azt, akkor a max jelzés felett ami felszívja a vizeletet (vattás rész) az minden teszt használatakor elszíneződik? Vagy az utalhat a HCG hormon jelenlétére? Tegnap nagyon béna voltam, kb egy percet sem vártam a teszt leolvasására. Kezemben volt, és annyira ideges voltam, hogy véletlenül beleejtettem a kádba. Amit láttam, hogy az a vattás rész rózsaszín volt, meg még éppen akkor kezdett halványan előjönni a kontrollcsík.
Nálatok hogyan működnek ezek a tesztek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 24. 08:08
1/6 anonim válasza:
Igen nekem is mindig rózsaszín és ahogy túlhalad eltűnik a rózsaszín színe.
2/6 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy másik tesztet.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem arra a részre gondolok, ahol a teszt és a kontrollcsíkot kell figyelni, hanem a max jelzéses részre, ahol felszívódik a vizelet, annál a résznél van ilyen vattás rész...
2013. okt. 24. 08:57
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. okt. 24. 09:13
6/6 anonim válasza:
Szia! Bocsi,hogy idepofátlankodok,azt hittem több "max jelzéssel" kapcsolatos kérdés lesz,de csak ez az egy. Nálam most az volt,hogy ahol vége van ennek a max jelzéses papírnak ott jött ki a második csík.Tehát már a tesztzóna részen,de épp a papír alatt,nem a szokványos helyen.Más tesztnél nem láttam ilyet,az előző el sem színeződött sehol csak a kontrollcsíknál ez meg elöl hátul bordó (a papír részek alatt).Bár gondolom azok a részek nem hiába vannak letakarva!? Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!