Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Már egy-két hónapja, egyre rosszabb az emésztésem, mintha mindentől puffadnék, böfögök, ég a gyomrom, sokszor van székrekedésem, sokat szédülök, és mindig éhes vagyok, és muszáj is ennem, mert akkor elájulok... Erős vádligörcseim is vannak, néha a hasam alját is érzem, sok a nyálam, egyszer irtózatosan fázom, utána meggyulladok, tegnap este valahogy összenyomhattam a hasam, mert hirtelen köpnöm kellett, majdnem elhánytam magam... Pajzsmirigy-alulműködésem van óta, de mostanában sokkal több gyógyszer kell, és sportolás közben is sokkal jobban kapkodom a levegőt, mint korábban... Van menzeszem, de múltkor menzi előtt két nappal két teszten is kijött erősen a piros csík, aztán az egyikről eltűnt, a másikon halványan ott maradt, de a mostanin csak egy szürkés valami van, az meg száradási csík is lehet, vagy az hogy néz ki? Ételallergiáim is vannak, plusz gyanakszom is egy újra, de azok nélkül is vannak tüneteim...
2013. okt. 23. 17:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem írod pontosan, milyen diagnózissal van pm alulműködésed, de a sok tüneted alapján én gyanakodnék egy autoimmun betegségre. Az étel-intolerancia is erre utal.

Egy komplex kivizsgálásra kéne elmenned.

Az a legkevésbé valószínű ez alapján, hogy terhes vagy, de ha már a múltkori mensesnél is volt egy pozitív teszted, mindenképpen keress fel nőgyógyászt. Ha terhes vagy, azért, de ha nem, a pozitív tesztet akkor is mondd el neki, nehogy egy ciszta legyen a ludas.

2013. okt. 23. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!