Milyenek a tapaszalatok? Túlsúlyosan babátvállalni? Szabad vállalnom babát105 kg-mal, fiatalon?
Én is akörül vagyok és nekem emiatt gondom van a vérzésemmel, peteérésemmel. Nálad rend van etéren? Az orvosom fogyásra utasított, hogy rendbe jönnön a ciklusom. Van egy ismerősöm, pár évvel idősebb nálam, ő is akkora darab, mint mi kb. és már három kisgyereke van.
Szóval lehet is, meg nem is... :) De jobb lenne, ha megpróbálnál fogyni egy kicsit. 5-10 kiló is sokat számít!
25/L
Szia! Én 23 évesen, 100 kg-val lettem terhes először, és teljesen egészséges, normál súlyú gyerekem született. A másodikkal szintén 100 kg voltam, 25 éves, és ő is egészségesen született. Amire vigyáznom kellett, az, hogy ne hízzak sokat. Az elsővel 7 kilót híztam, 3,5 kg volt a baba. A másodikkal 9 kilót, 4,1 kg volt a baba. Mindkét szülésem után 1 nappal a kezdő súlyomnál voltam. A vérnyomásom kicsit magas volt, az igaz, de sódiétáztam, és nem kellett kórházba mennem, toxémiám sem lett. A cukrom is mindkettővel rendben volt.
A lényeg: nem azt akarom mondani, hogy így egészséges babát vállalni, de kellő odafigyeléssel nem lesz gond.
Sok sikert :o)
Ciklusaim pontosak, soha nem volt semmi ilyen jellegű problémám.
Most adtam le 10 kg-t.
Próbálok még, de nagyo vágyom már rá, nem biztos, hogy sikerül.
Gratula a fogyáshoz! :) Ha a ciklusod rendben, akkor nyilvánvalóan termékeny vagy! Ha nincs más egészségügyi problémád, akkor nem lesz semmi baj az ég világon!
Hajrá, sok sikert!
Igen kövéren és soványan is teherbe lehet esni,viszont mi az 50 kilósok visszafogyunk,én legalábbis szülés után 2 héttel versenysúlyomba fogytam,55 kilóra egy kövér nő meg nem tud lefogyni.
Viszont érdekes,hogy a kövérek könnyebben teherbe esnek,hmm .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!