Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a tapaszalatok?...

Milyenek a tapaszalatok? Túlsúlyosan babátvállalni? Szabad vállalnom babát105 kg-mal, fiatalon?

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 18:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én láttam a rendelőben egy elég dundi hölgyet egy gyönyörü kislánnyal. Ő szerintem még 120kg is volt. De nagyon boldog volt és szerintem ez számít! Sok sikert!
2009. nov. 12. 18:46
 2/11 anonim ***** válasza:

Én is akörül vagyok és nekem emiatt gondom van a vérzésemmel, peteérésemmel. Nálad rend van etéren? Az orvosom fogyásra utasított, hogy rendbe jönnön a ciklusom. Van egy ismerősöm, pár évvel idősebb nálam, ő is akkora darab, mint mi kb. és már három kisgyereke van.

Szóval lehet is, meg nem is... :) De jobb lenne, ha megpróbálnál fogyni egy kicsit. 5-10 kiló is sokat számít!

25/L

3/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én 23 évesen, 100 kg-val lettem terhes először, és teljesen egészséges, normál súlyú gyerekem született. A másodikkal szintén 100 kg voltam, 25 éves, és ő is egészségesen született. Amire vigyáznom kellett, az, hogy ne hízzak sokat. Az elsővel 7 kilót híztam, 3,5 kg volt a baba. A másodikkal 9 kilót, 4,1 kg volt a baba. Mindkét szülésem után 1 nappal a kezdő súlyomnál voltam. A vérnyomásom kicsit magas volt, az igaz, de sódiétáztam, és nem kellett kórházba mennem, toxémiám sem lett. A cukrom is mindkettővel rendben volt.

A lényeg: nem azt akarom mondani, hogy így egészséges babát vállalni, de kellő odafigyeléssel nem lesz gond.

Sok sikert :o)

4/11 A kérdező kommentje:

Ciklusaim pontosak, soha nem volt semmi ilyen jellegű problémám.

Most adtam le 10 kg-t.

Próbálok még, de nagyo vágyom már rá, nem biztos, hogy sikerül.

2009. nov. 12. 18:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Gratula a fogyáshoz! :) Ha a ciklusod rendben, akkor nyilvánvalóan termékeny vagy! Ha nincs más egészségügyi problémád, akkor nem lesz semmi baj az ég világon!

Hajrá, sok sikert!

2009. nov. 12. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én 95 kg-val kezdtem a terhességem egy fogyókúra közepén tartottam :-)! Semmilyen gongom nem volt önszántamból fogyóztam, mivel a párom minden este vacsival várt haza könnyen felröpültek a kg-ok a lagzi után. Most 102 vagyok és 33 hetes babás. A cukrom is teljesen normális semmi gondom nem volt még és remélem erre a hátralévő kis időre már nem is lesz.
2009. nov. 12. 19:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én 97 kg voltam mikor terhes lettem, igaz én miután kijöttünk a kórházból 10 kg-mal könnyebb voltam mert végig hánytam a terhességet :(( De hát az nem a kgok miatt volt. Egészségesek vagyunk mind ketten, nekem sem volt előtte semmi problémám, igaz már vissza szedtem :) De ha már leadtál 10 kg-ot akkor ügyes vagy nagyon, vigyázz hogy ne hirtelen, mert akkor bezavarhat a ciklusodba, most az rendben van legalább.
2009. nov. 12. 20:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
130 kg-val kezdtem a terhességet, 125-tel fejeztem be és 116-tal jöttem haza a kórházból. Végig 160 g CH diétán, diabetológiai kontroll alatt voltam és szuper terhességem volt. Végig tornáztam, jógáztam...semmi vizesedés, semmi probléma...életem legszebb időszaka volt. Persze h szabad babát vállanod, csak oda kell figyelned a súlyodra. A védőnénim is azt mondta h ált. a túlsúlyos kismamák szinte semmit nem híznak a terhesség alatt, a vékonykák meg 25-30 kg-t is...szval ez ne tartson vissza:-)
2009. nov. 12. 21:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen kövéren és soványan is teherbe lehet esni,viszont mi az 50 kilósok visszafogyunk,én legalábbis szülés után 2 héttel versenysúlyomba fogytam,55 kilóra egy kövér nő meg nem tud lefogyni.

Viszont érdekes,hogy a kövérek könnyebben teherbe esnek,hmm .

2009. nov. 13. 19:10
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom melyik férfinek van kedve egy zsírosbödönnel szexelni.....
2009. nov. 17. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!