Meddig maradnak életben a spermiumok? Mindenhol mást olvasok!
DTegnap este együtt voltunk a férjemmel és ma reggel úgy keltem fel, hogy nagyon fáj a jobb petefészkem. Ma vagyok a 14. napon.
Szerintetek még addig megmaradnak a kis harcosok? És ami a hüvelyben maradtak azoj két óra múlva már nem élnek?
:)
Köszi a válaszokat reménykedem! Annyi mindent olvastam már, hogy kicsit össze kavarodtak bennem a dolgok. Pl a minap azt olvastam, hogy két óra alatt érik el a petesejtet a kis fickók és ami a hüvelybenmaradt az ennyi idő alatt elhal. És hogy a petesejt választja ki a neki tetsző spermiumot, de ha. nem akar akkor egyszerűen nem engedi egyiket sem. Ez igaz lehet? De azért ez nem túl gyakori igaz?
Azért olvasol annyi eltérést, mert ez is nagyon eltérő.
Például ha a férjednek valami extra gyors és extra ellenálló spermája jó mélyre jut, talán 6 napig is eléldegélhet.
De ha ppen gyengécske , lassabb spermák épp hogy a vezetőig elérnek, akkor csak 1 napot maradnak életben.
Ez a 2 legextrémebb eset, a kettő között bármi megeshet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!