Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddig maradnak életben a...

Meddig maradnak életben a spermiumok? Mindenhol mást olvasok!

Figyelt kérdés

DTegnap este együtt voltunk a férjemmel és ma reggel úgy keltem fel, hogy nagyon fáj a jobb petefészkem. Ma vagyok a 14. napon.

Szerintetek még addig megmaradnak a kis harcosok? És ami a hüvelyben maradtak azoj két óra múlva már nem élnek?

2013. okt. 22. 10:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

:)

Köszi a válaszokat reménykedem! Annyi mindent olvastam már, hogy kicsit össze kavarodtak bennem a dolgok. Pl a minap azt olvastam, hogy két óra alatt érik el a petesejtet a kis fickók és ami a hüvelybenmaradt az ennyi idő alatt elhal. És hogy a petesejt választja ki a neki tetsző spermiumot, de ha. nem akar akkor egyszerűen nem engedi egyiket sem. Ez igaz lehet? De azért ez nem túl gyakori igaz?

2013. okt. 22. 13:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért olvasol annyi eltérést, mert ez is nagyon eltérő.

Például ha a férjednek valami extra gyors és extra ellenálló spermája jó mélyre jut, talán 6 napig is eléldegélhet.

De ha ppen gyengécske , lassabb spermák épp hogy a vezetőig elérnek, akkor csak 1 napot maradnak életben.

Ez a 2 legextrémebb eset, a kettő között bármi megeshet.

2013. okt. 22. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!