Akik régóta szeretnétek kis babát, hogy élitek meg ezt hogy nem jön össze? Én már teljesen ki vagyok borulva. Írnátok, aki jobban viseli?
Már bocs, de minek neked második, ha még az elsőre se figyelsz?
NEM ok, hogy azért, mert a második összehozására koncentrálsz!
Főleg, hogy ha összejön, pont amiatt nem fogsz tudni a nagyra figyelni!
Pedig igaza van az elsőnek. A meglevő gyerekeddel kellene foglalkoznod, az egyik legjobb korban van, most sok minden érdekli, és erre te nem tudsz vele foglalkozni, mert egy másik (nem is létező)gyerek köti le a gondolataidat. Kicsit vissza kellene venned. Az a fontos, amelyik már megvan. Ez a lányod. Milyen anya vagy te? Képzeld, ha értené, hogy azért vagy ilyen, mert egy másikat szeretnél... Nagyon belelovalltad magad.
És bárhogy fáj az igazság, ez tény. Hasonló jókat kívánhatsz nekem is, mint az elsőnek, mert nekem 4 is van, és tényleg nem kell több gyerek. Köszi!
Köszönöm a kedves kívánságodat, de továbbra is a nagyobbadat sajnálom.
5 éves, de te már 4 ÉVE vársz a másodikra?!
Vajon milyen élete lehet annak a gyereknek...
(ó, és elkéstél. Többet vártunk az ELSŐRE, mint te a másodikra.)
A világért sem akarlak megbántani, de nem gondolkoztál már el azon, hogy lehet, nem véletlenül nem jön a 2. gyermek? Érdemes lenne elmenned szakemberhez, aki segít átvészelni ezt a helyzetet, mert ahogy én itt olvasom, igenis szükséges lenne segítségre.
Kezdj el foglalkozni a kislányoddal, mert pár év és felnő, észre sem veszed, utána már hiába próbálod visszahozni az elpazarolt éveket.
Szia!
Én irigyellek, mert van már gyereked!!! Nálunk nem a teherbeeséssel van gond, hanem a kihordással. Kettő babánk ment el 20 hetesen, és egy gyerekünk sincs. Most lesz 3 műtétem, amik után még így is várnunk kell még másfél évet a babával.A Te helyedben én örülnék annak az egy gyereknek is! Vigyáznék rá, és hálát adnék érte. És szerintem sokan vannak úgy, hogy bárcsak egy babájuk is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!