Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortol teszteljek peteéréstő...

Mikortol teszteljek peteéréstől? Valaki igazán irhatna nem tudom mit tegyek ha terhes lennék.

Figyelt kérdés
Nagyon nincs most itt az ideje ti mittenétek?

2013. okt. 19. 13:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha nincs 5000-ed esemény utánira, akkor majd biztosan a 30 ezres abortuszra lesz. Vagy egy gyerekre...
2013. okt. 19. 14:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Képzeld kedves 83%-os én is latex allergiás vagyok sőt a latex mentes óvszert sem bírom mert bedagadok és viszketek attól is. Fém érzékeny is vagyok még egy tiszta arany fülbe valót se tudok hordani, mert vérezni kezd tőle a füle azonnal, a karom sebes lesz a karkötőtől. Azért, mert te nem vagy allergiás semmire még más lehet ha neked ez furcsa is. Nem kötekedni akarok csupán megértetni veled, hogy nem vagyunk egyformák.
2013. okt. 19. 14:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát ez a problema,hogy kaja sincs!
2013. okt. 19. 14:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Ha úgy alakul, hogy terhes vagy menj el egy családsegítő szolgálathoz és kérj tanácsot mit tehetnél. El kell mondani, hogy miért nem tudsz védekezni és, hogy sajnos az anyagi helyzeted nem engedi, hogy kitudj fizetni egy abortuszt. Biztosan tudnak valahogyan segíteni neked, nekik sem érdekük, hogy megszüld a babát aztán ne tudd ellátni. Azt biztosan felajánlják, hogy szüld meg és örökbe adhatod, de ez már nehéz ügy, mert én se szívesen adnám örökbe a babámat. Sajnálom, hogy ebben a helyzetben vagy és szorítok, hogy minden a legjobbak szerint alakuljon.

2013. okt. 19. 14:42
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi :) az apukája nem engedné se az abortuszt se az örökbeadást, ugyhogy valahogy megkell oldanom:)
2013. okt. 19. 14:46
 16/19 anonim ***** válasza:
ha még nincs itt az ideje és ilyen bonyolult vagy akkro ne menjen el benned. Felelötlenek vagytok. Aktus után 2 héttel tezstelj egyébként.
2013. okt. 19. 15:45
 17/19 anonim ***** válasza:

67%-os: Igen, nem vagyunk egyformák. Azért nem csak egyféle módszer van a védekezésre, hanem igen sokféle.

Nem hiszem el, hogy egyetlen egy megoldást sem lehet találni.

A kérdező szimplán baromira felelőtlen. Remélem nem lesz terhes, mert sajnálnám a gyereket, ha ilyen körülmények közé születne.

2013. okt. 19. 16:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Kerdezo mi torten azota?
2013. nov. 13. 06:23
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi gond, azota mérem a hőm peteéréskor nincs sex.
2014. máj. 24. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!