De sokkal fontosabb, hogy orgazmusod legyen, az sokkal jobban beviszi. Ha akció közben is alátámasztod magad, az sem árt.
Az is fontos, hogy csak akkor legyen orgazmusod, ha sperma is van benned.
2013. okt. 19. 00:21
12/18 anonim válasza:
Jézusom......a méhszáj nem a legvégén van a hüvelyben.....inkább mosogass az hasznosabb.
2013. okt. 19. 00:41
13/18 anonim válasza:
4-es vagyok. Köszönöm annak a nagyon okos embernek, aki lepontozott, jobban mondva embereknek. Az intelligencia hányadosuk már eléri egy béka szintjét. Gratulálok nekik!
2013. okt. 19. 06:12
14/18 anonim válasza:
Első "gyertyázós" hónapban összejött a baba, és egyik barátnőméknek szintén (én javasoltam neki, mert nem sikerült teherbe esnie). Lehet lepontozni, nem volt ciki bohóckodni a férjem előtt, mosolygott egyet, és együtt örültünk két hézzel később a pozitív tesztnek. Ha valaki így is szeretne tenni a sikerért akkor miért kell leszólni? Tényleg nem csak ezen múlik, az első gyerek gyertyázás nálkül is összejött, de most türelmetlen voltam. Én max 5 percig csináltam aztán meguntam. A fél óra biztos elég :)
2013. okt. 19. 07:39
15/18 anonim válasza:
Azért (is) felesleges gyertyázni, mert a spermák nem egyenes úton haladnak, hanem kacskaringóson, tehát nem úgy van hogy fejenállsz ők meg emiatt egyenesen leesnek a méhed felé... Ez még leírva is hülyén hangzik.
Ráadásul az erőlködés - felmenni gyertya pózba - még ellenkezőleg hathat, mivel az erőlködés inkább az ellenkező irányba viszi őket.
De fél órát gyertyázni az tényleg durva! Nekem ilyen eszembe se jutott. Volt hogy én is gyertyáztam, de az max 1 perc volt, az fontosabb szerintem hogy fekve maradj szex után, ne kezdj el egyből ugrálni stb.
2013. okt. 19. 09:03
16/18 anonim válasza:
A kérdés nem az volt, hogy " Van e értelme gyertyázni együtt lét után" ha nem, hogy aki gyertyázik együttlét után az mennyi ideig csinálja! Lehet lepontozni, és mindenkinek lehet saját véleménye a gyertyázásról, de illene elfogadni azt is, hogy van aki bízik ebben a módszerben, és ennek tudja be a sikert. Ahogy én is elfogadom a "ti" véleményeteket, hogy szerintetek semmit sem ér a módszer. Örülök, hogy nektek hamar jött a baba és nem kellett minden féle praktikához folyamodni a sikerért., de vannak nők akiknek hosszú hónapok után ez a módszer "segített" vagy mert valóban hasznos, vagy mert agyilag elhitték, hogy ez tényleg segít, vagy legyen bármi más az összefüggés.
2013. okt. 19. 16:32
17/18 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy gyertyázni a hátrahajló méhhel rendelkezőknek ajánlatos.
2013. okt. 19. 16:53
18/18 A kérdező kommentje:
másfél év után elhihetitek, hogy mindent kipróbálok. Mielőtt valaki orvossal jönne, voltunk mindketten a párommal és minden rendben van mind kettönkkel. Köszönöm a biztatásokat.
Akik pedig nem gyertyáztak örüljenek neki, hogy ilyen praktikák nélkül is sikerült nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!