Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti csinalnatok mar tesztet?...

Ti csinalnatok mar tesztet? Kimutatna? Vagy varjak inkabb holnap reggelig?

Figyelt kérdés
Ket napja kesik,van mikor szurkal valamelyik oldalt a hasam es van mikor mensis gorcseim vannak de enyhebbek nem olyan mint mikor megjon,de ez mar 1par napja tart,a mellem nem feszul mint mensi elott,talan 2napja kicsit kemenyebb lett,lehet azert mert meg fog jonni,kulonosebb tuneteim nincsenek,talan annyi h a cigi nem esik olyan jol,egysze-egyszer olyan erotlennek erzem magam,es egybol fel tudom magam idegesiteni magam,allandoan merges vagyok. Ha most csinalnek tesztet kimutatna vagy varjak inkabb holnap reggelig? Szerintetek?

#Delutani teszt
2013. okt. 18. 09:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia! Teszteltél azóta?
2013. okt. 20. 13:50
 12/16 A kérdező kommentje:
Teszteltem tegnap,de nagyon halvany csik jott ki csak,ket teszten is,nem tudom h ez mit jelent,lehet h csak bekepzelem ,szerintem nem vagyok terhes,de ha nem jon meg megprobalom ket nap mulva egy masfajta teszttel.
2013. okt. 21. 09:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma es pozitiv lett :) koszonom a drukkokat,el sem tudom hinni:)
2013. okt. 23. 13:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)
2013. okt. 23. 16:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Szívből Gratulálok! :)
2013. okt. 23. 19:06
 16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2013. okt. 24. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!