Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szep 28 óta nem jött meg...

Szep 28 óta nem jött meg visszont két negatívan teszteltem, az egyiket tegnap. Mi lehet velem? Csalhattak a tesztek, vagy valami más lesz a baj?

Figyelt kérdés

A melleim nagyon duzzadtak és fájnak, pár hete hányingerem

van, de nem állandóan csak néha néha elkap. Hol egésznap éhes vagyok és rengeteget eszek, hol az ételre se tudok nézni. Néha néha belenyilal az alhasamba. Előfordul hogy megszédülök. De a tesztjeim negatívak. Mi lehet a késésem oka? Van még esély a terhességre? Vagy valami komoly gondra kéne gyanakodnom?

2009. nov. 11. 15:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lehet hogy cisztád van,de akármi lehet.Ezt csak orvos tudja megmondani miután megvizsgált.

Az meg hogy más válaszolgat a Te kérdésedben,nem tudom miért gond,mert itt ilyenre nem fogsz olyan választ kapni mint egy orvostól,aki megvizsgál.

Az orvos meg egy tahó volt hogy nem vizsgált meg ha már ott voltál.

2009. nov. 17. 13:09
 12/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat vissza megyek az orvoshoz és megnézetem magamat.
2009. nov. 18. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!