Szep 28 óta nem jött meg visszont két negatívan teszteltem, az egyiket tegnap. Mi lehet velem? Csalhattak a tesztek, vagy valami más lesz a baj?
A melleim nagyon duzzadtak és fájnak, pár hete hányingerem
van, de nem állandóan csak néha néha elkap. Hol egésznap éhes vagyok és rengeteget eszek, hol az ételre se tudok nézni. Néha néha belenyilal az alhasamba. Előfordul hogy megszédülök. De a tesztjeim negatívak. Mi lehet a késésem oka? Van még esély a terhességre? Vagy valami komoly gondra kéne gyanakodnom?
Én ma voltam orvosnál, elmondtam neki hogy mi van de nem vizsgált meg mert nem volt idő pontom. Nem tudtam hogy kérni kell mert eddig nem kellett. 26.-ára adott idő pontot. Nem értem ha már egyszer ott voltam mi lett volna ha megvizsgál.
Ki tudja miért nem jön meg, na és ha cisztám van. Most eléggé parázok. Remélem nem lesz semmi baj.
19:21-es válaszolónak!
Nekem is szept 16 óta nem jött meg. Én múlt héten szerdán voltam dokinál, megvizsgált, de semmi. Holnap délelőtt megyek vissza hüvelyi ultrahangra. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz velem.
Mindenképpen nézesd meg. Nekem évekig cisztám volt, mindíg 40-60 napra jött meg. Aztán lett egy nagyon magas petefészek marker eredményem, és a dokim azt mondta, nem lehet gyerekem. Így már nem is védekeztünk. Két héttel később lett egy pozitív tesztem. Most 1 éves a kisfiam. A terhesség alatt minden panaszom megszünt, a marker újra normális lett, a ciszta felszívódott, pedig már 6 éve ott volt!
Most kezd a mensesem újra nem normális lenne, a legutóbbi 42 napra jött meg. :(
Szóval, mindenképpen orvos, akkor is, ha most megjött. Hormonprobléma, ciszta, de még petefészek-gyulladás (ezt is tapasztalatból mondom)is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!