Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mit jelent: . Petezsák,...

Ez mit jelent: . Petezsák, benne 6mm-es endometrium?

Figyelt kérdés
Késett a mensesem egy hetet, 2 napig erősen véreztem, aztán elmúlt, görcs alig volt. A mostani ovuláció óta nem múlik el a hasszúrka, egyfolytában van és egyre erősebb. Fürdésnél, "megvizsgáltam" magam, mivel együttlét után vérezgettem kicsit, és a méhnyakon találtam egy csomót.Azonnal elmentem nőgyógyászhoz, aki a rákszűrést levette és UH alatt ezt mondta. Mondtam neki, hogy nem sikerül a teherbeesés, gondolom mondta volna, ha terhes vagyok. 4 hét múlva lesz kész a rákszűrés eredménye.
2013. okt. 17. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Az endometrium a méhnyálkahártya, annak a vastagsága a 6 mm. Menzesz után 2-3 mm, utána vastagszik, az ideális 8-10 mm. Ha jól tudom, de lehet, tévedek.
2013. okt. 17. 19:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom, köszönöm. Csak azt nem értem, mit keres a petezsákban? Ezen kiakadtam. Kérdeztem az orvost, de nem magán volt, így nem is hallotta a kérdést, csak szalagon nyomta a vizsgálatokat...
2013. okt. 17. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Hááát, a petezsákban nem lehet endometrium. Az endometrium az a méhnyálka hártya...a petezsákban embrionak kell lenni...a kettő nagyon üti egymást!!!! lehet hogy kimaradt valami...pl. petezsák, benne 6mm es embrio, és mondjuk 16mm nyálkahártya...ezt el tudom képzelni...mást nem!
2013. okt. 17. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok. tesztet nem csináltál?
2013. okt. 17. 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:
teszt?
2013. okt. 17. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Ezért jobb, ha privát dokihoz mész, mert az SZTK-ban jó eséllyel letojnak. Én sem értem, hogy mit jelent. Az endometrium az nyálkahártya. Mit keresne petezsákban?
2013. okt. 17. 21:38
 7/10 A kérdező kommentje:

A késett menses előtti napon csináltam egy tesztet, az negatív volt (27-28 nap helyett 32-re jött meg).

Nem maradt ki semmi, szó szerint ezt mondta, hangosan, mert a másik teremben lévő asszisztensnek diktálta! Tehát igen jól hallottam. Életemben nem hallottam még ekkora baromságot, azért is kérdeztem rá, hogy micsoda? De nem válaszolt, csak gépiesen: eredmény 4 hét múlva...

2013. okt. 18. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Mi van veled azóta? Hogy vagy? Írj valamit lécci....teszt +??? Minden oké?
2013. okt. 26. 10:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Semmi jó, megint volt két napos vérzésem, eredmény még nincs a nőgyógyásznál. Abban biztos vagyok már, hogy ez nem baba.
2013. okt. 27. 09:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Sajnálom....tesztet nem csináltál? Mert ki tudja...én sokat vérezgettem a terhességem alatt...sajnos, de a baba megmaradt!

Remélem mihamarabb kiderül mi újság nálad. Kitartás!

2013. okt. 28. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!