Ez mit jelent: . Petezsák, benne 6mm-es endometrium?
Figyelt kérdés
Késett a mensesem egy hetet, 2 napig erősen véreztem, aztán elmúlt, görcs alig volt. A mostani ovuláció óta nem múlik el a hasszúrka, egyfolytában van és egyre erősebb. Fürdésnél, "megvizsgáltam" magam, mivel együttlét után vérezgettem kicsit, és a méhnyakon találtam egy csomót.Azonnal elmentem nőgyógyászhoz, aki a rákszűrést levette és UH alatt ezt mondta. Mondtam neki, hogy nem sikerül a teherbeesés, gondolom mondta volna, ha terhes vagyok. 4 hét múlva lesz kész a rákszűrés eredménye.2013. okt. 17. 19:48
1/10 anonim válasza:
Az endometrium a méhnyálkahártya, annak a vastagsága a 6 mm. Menzesz után 2-3 mm, utána vastagszik, az ideális 8-10 mm. Ha jól tudom, de lehet, tévedek.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom, köszönöm. Csak azt nem értem, mit keres a petezsákban? Ezen kiakadtam. Kérdeztem az orvost, de nem magán volt, így nem is hallotta a kérdést, csak szalagon nyomta a vizsgálatokat...
2013. okt. 17. 19:57
3/10 anonim válasza:
Hááát, a petezsákban nem lehet endometrium. Az endometrium az a méhnyálka hártya...a petezsákban embrionak kell lenni...a kettő nagyon üti egymást!!!! lehet hogy kimaradt valami...pl. petezsák, benne 6mm es embrio, és mondjuk 16mm nyálkahártya...ezt el tudom képzelni...mást nem!
4/10 anonim válasza:
2. vagyok. tesztet nem csináltál?
6/10 anonim válasza:
Ezért jobb, ha privát dokihoz mész, mert az SZTK-ban jó eséllyel letojnak. Én sem értem, hogy mit jelent. Az endometrium az nyálkahártya. Mit keresne petezsákban?
7/10 A kérdező kommentje:
A késett menses előtti napon csináltam egy tesztet, az negatív volt (27-28 nap helyett 32-re jött meg).
Nem maradt ki semmi, szó szerint ezt mondta, hangosan, mert a másik teremben lévő asszisztensnek diktálta! Tehát igen jól hallottam. Életemben nem hallottam még ekkora baromságot, azért is kérdeztem rá, hogy micsoda? De nem válaszolt, csak gépiesen: eredmény 4 hét múlva...
2013. okt. 18. 19:11
8/10 anonim válasza:
Szia! Mi van veled azóta? Hogy vagy? Írj valamit lécci....teszt +??? Minden oké?
9/10 A kérdező kommentje:
Semmi jó, megint volt két napos vérzésem, eredmény még nincs a nőgyógyásznál. Abban biztos vagyok már, hogy ez nem baba.
2013. okt. 27. 09:43
10/10 anonim válasza:
Sajnálom....tesztet nem csináltál? Mert ki tudja...én sokat vérezgettem a terhességem alatt...sajnos, de a baba megmaradt!
Remélem mihamarabb kiderül mi újság nálad. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!