Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lenne ez az eredmény?

Mi lenne ez az eredmény?

Figyelt kérdés
Csináltam tesztet egyik poz. másik neg.!ma voltam nőgyógyásznál a kezével vizsgált meg vagyis betapintott ott nem észlelt semmit utána hasi uh!Eredménye:lényegében r. nagy, vagy talán kisebb uterusban 5,8mm-es endometrium!Ápr. 2.-án kellene megjönnie!Vagyis nem kéne!

2013. márc. 27. 16:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ő mit mondott?? nem kérdeztél semmit? nem értem az ilyen kérdéseket, én mindent megkérdezek a nőgyógyásztól!!!
2013. márc. 27. 16:11
 2/17 A kérdező kommentje:
nem mondott semmit!ahogy végzett elkezdett újságot olvasni...ha nem tudsz normális választ írni akkor inkább ne is írj!Normális válaszokra várok nem olyanokra amik csak itt oktatnak!
2013. márc. 27. 16:14
 3/17 anonim ***** válasza:

Utánna néztem hogy mi az az endometrium (szerintem a méhnyálkahártya)

Tudomásom szerint a beágyazódáshoz legalább 10mm kelene lennie. Azért én csinálnék két nap múlva egy másik tesztet, ha bab van akkor erősődnie kéne a csíkodnak.

2013. márc. 27. 16:18
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ!
2013. márc. 27. 16:20
 5/17 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen normális választ írtam, egyébként 5,8 mm nyálkahártya ált. kevés ahhoz, hogy az terhesség legyen
2013. márc. 27. 16:20
 6/17 A kérdező kommentje:
de nem kioktatásra várok hanem arra hogy valaki megmondja hogy ezek mit jelentenek!De bocsi ha megbántottalak
2013. márc. 27. 16:22
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha 2án kéne megjönnie akkor elvileg ha normál ciklusaid vannak,most járhatsz a beágyazódás környékén.és a beágyazódás után kezd termelődni a hcg amitöl a teszten 2 csík lesz.Szoval korai volt tesztelni,és dokihoz menni,ő nem láthatott még semmit,hacsak nem korábban volt joval valamiért peteérésed.
2013. márc. 27. 16:24
 8/17 anonim ***** válasza:

Ha ápr. 2 kéne megjönnie akkor még miért mentél orvoshoz ? Ennyivel korábban? Csak egy kérdés nem kötözködés.

Ha ennyire nagyon korai a terhesség akkor még semmit se fog észlelni belőle az orvos sem., nagyon korán mentél szerintem.

2013. márc. 27. 16:24
 9/17 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban sokkal kevesebb volt a menszeszem mint szokott , rosszul voltam ezért mentem el!
2013. márc. 27. 16:26
 10/17 anonim ***** válasza:

3válszoló vagyok

Egyébként én is 2.-ára nem várom :)

Adri

2013. márc. 27. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!