1/10 anonim válasza:
A halvány rózsaszínű csíkra gondolsz? Az az, hogy korán teszteltél...és majd erősebb lesz pár nap múlva...
2/10 anonim válasza:
Én negatívnak látom. Ha nagyítom a képet,és nagyon meresztem a szemem akkor talán van ott egy második csík,de ismételd meg a tesztelést 2 nap múlva.Amúgy szeretnél babát?
3/10 anonim válasza:
Sajnos semmit sem látok, persze ez nem azt jelenti, hogy nem is vagy terhes max annyit, hogy a kép iszonyat homályos és talán túl korán teszteltél.
4/10 A kérdező kommentje:
nem gyúrunk párommal a babára de örülnénk persze,ha lenne 3.baba:)van már 2kislányom :)
2013. okt. 17. 12:16
7/10 A kérdező kommentje:
EZEK A MAI TESZTJEIM
2013. okt. 19. 20:55
8/10 anonim válasza:
Szia. 1 es vagyok. Én ezeken is látom a csíkokat! Mióta késik a mensid?
9/10 A kérdező kommentje:
aug.15-én volt meg utoljára de akkor még szoptatta(1hónapja nem szoptatok!)szóval össze-vissza jött meg,szept.29-én voltam együtt párommal úgy,h.teherbe eshettem.szóval fogalmam sincs mikor kellett volna megjönnie,mióta késik...
2013. okt. 19. 21:21
10/10 anonim válasza:
Biztosan én vagyok a vak, de nem látok semmit. Ettől függetlenül szorítok, hogy baba legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!