Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mikor mutatta ki a...

Kinek mikor mutatta ki a teszt, melyik, a babát?

Figyelt kérdés
együttlét után hányadik napon teszteltél,hányszor teszteltél előtte....minden tapasztalatot várnék!
2013. okt. 17. 10:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10-es érzékenységű one step tesztet vettem vaterán jó nagy csomaggal, így olcsó volt, nem sajnáltam "játszani" vele. A nem várt mensi előtt 3 nappal lett először halvány pozitív. Előtte is próbálkoztam, de akkor még nem látszott. Türelmetlen és lelkes voltam :)
2013. okt. 17. 10:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Együttlét után 15 nappal, ami egyben a nemvárt napja is volt egyben. Délutáni pisiből rögtön 2 erős vonal. X-Epil, előtte nem teszteltem.
2013. okt. 17. 10:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Pont a 15. napon reggel már halvány pozitívat teszteltem. Aznapra nem vártam és nem is jött meg. :)Azután délután még csináltam párat (x-epil, early pregnancy, one-step, meg valami olcsó rossmannosat), mindegyik egyértelműen pozitív lett.
2013. okt. 17. 10:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 25-ös X epil a 28.-napon kimutatta,holott 33 napos ciklusaim vannak.
2013. okt. 17. 10:50
 5/11 anonim ***** válasza:
4 nappal a nemvárt előtt
2013. okt. 17. 10:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Mindkét terhességemnél 4 nappal a nemvárt előtt egyértelmű pozitív volt (ráadásul délutáni vizeletből), elsőnél X-Epil, másodiknál vaterás One Step. Az elsőnél azért nem teszteltem előtte mert eszembe sem jutott hogy terhes lehetek, csak szúrkált a hasam ami gyanús volt, másodiknál pedig elutaztunk és nem volt nálam teszt, miután hazaértünk rögtön teszteltem. Az elsőnél nem igazán próbálkoztunk, csak egyszerűen nem védekeztünk, fél év után jött össze, a másodiknál próbálkoztunk (figyeltem az ovulációt), második hónapban összejött.
2013. okt. 17. 11:21
 7/11 A kérdező kommentje:
akkor nekem már esélytelen :(köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 17. 11:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért? Mióta késik? Olyan is van akinek csak pár nappal a nem várt után lesz pozitív a tesztje.
2013. okt. 17. 11:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Amíg nem jön meg,addig van remény.
2013. okt. 17. 11:49
 10/11 anonim ***** válasza:
én x-epillel teszteltem a nemvárt előtt 2nappal még nem mutatta ki,a nemvárt napján már halványan du.másnap reggel már erős volt.
2013. okt. 17. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!