Az orvos látja ha megrepedt már a tüsző vagy csak azt, hogy ott van? -bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nem egyformák a ciklusaim,hol 28 hol 30 napra jön meg.Kb. 1-től 6-ig voltak a termékeny napjaim.Ekkor éreztem is a has szurkát, inkább azon az oldalon ahol az érett tüsző is volt. 5-én voltam orvosnál akkor mutatt is uh-n.Aznap este fájt legjobban, szurkált a pocim.Tegnap óta furán érzem magam.Húzó deréktáji fájdalmam van, nagyon enyhe, és szur a hasam alján.És nagyon erősen szédülök elég gyakran.Ma reggel hányinger.Lehet ez a beágyazódástól?Lehet,hogy már megvolt repedve a tüsző, csak az orvos nem látta, és igy előbb történt a megtermékenyités?
Bocs ha kicsit kuszára sikeredett a kérdés, remélem azért értelmezhető.
2009. nov. 11. 09:25
1/1 anonim válasza:
Ugyebár látja az orvos a tüszőt,a méretéből következtet az érettségi fokára.Ha megrepedt akkor meg a nyomai ott vannak,tehát látható a megtörtént tüszőrepedés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!