Van második csík vagy csak káprázik a szemem?
köszönöm mindenki válaszát de szerintem holnap megjön,mert már elekezdtem barnázni...
Remélem köv. hónapban már tényleg igazi kétcsíkos tesztem lesz :)
Ha megjön rendesen, érdemes elmenned nőgyógyászhoz, hogy kiderítse, miért nem maradt meg a terhességed.
2 pozitív halvány teszt sosem téved!
Amúgy akár méhen kívüli is lehet.
Az igazság az hogy ez a ciklusom egy kicsit elcsúszott. 13. nap körül elkezdtem érezni az ovus fájdalmat a bal oldalon,de ovuteszt negativ maradt. Majd 1,5 hét múlva ovus fájdalom jobb oldalon,ovuteszt +. Szuper van peteérésem. De a bal oldalon azóta is fáj görcsölget,tegnap este óta elég erösen...én arra gondolok hogy a bal oldalon nem repedt meg a tüszö és kialakult egy ciszta és ezért fáj még mindig. Héfön reggel hivom a dokimat.
Nem hiszem hogy terhes voltam...a teszt sem volt egyértelmü,ezért is raktam fel ide.
Én halvány pozitívnak látom a teszted.
Az enyém még halványabb volt a 10. és 13. DPO-n, csak utána erősödött, azóta megszületett a lányom.
Ez a barnázás viszont nagyon nem jó.
Reméljük a doki jó hírrel fog szolgálni.
Mi lett azóta? Megjött végül?
Én is halvány pozitívnak látom a tesztedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!