Van itt olyan, akinek a Czeizler- módszer szerint sikerült kislányt összehoznia?
Czeizler- módszer latt erre gondolok: 72 órával pé előtt legyen az utolsó együttlét és ekkor ecetes hüvelyöblítés is legyen.
Elélnek egyáltalán 72 óráig?
Az ecetes öblítés nem inkább pusztítja a kiskatonákat(1 literhez egy evőkanál 10%-os)?
Ha nekem ma lett pozitív az ovutesztem és a pé a teszt alapján 24-36-48 óra múlva várható, akkor ma már nem kellene együtt lennünk, ugye (ha kislányra gyúrunk)? Tegnap voltunk együtt.
Köszi a segítséget!
akkor már ne legyetek együtt!!
Majd írd meg ha sikerül!!!
Üdv: 2 fiú anyukája!
:))
Köszi, köszi!
Én is így vagyok, hogy akkor ma már nem kéne együtt lenni. Múlt hónapban 24 óra múlva (a pozi teszthez képest) lett pé.
Bizakodom, hogy kb. 48 óráig kitartanak a katonák.
Megírom, ha sikerült, ok!
elméletileg az XX hímivarsejtek jobban bírják a savas közeget, az XY meg a lúgosat
ezért van az, hogy a sokat szexelő pároknál lányra nagyobb esély van, mert a hüvely savasodik, hogy az ellenállását növelje.
szóval a gyakori huncutkodás is lányt eredményez, szerintem :)
illetve a ciklus elején is inkább lányok fogannak...
amúgy meg ember tervez, isten végez, még így is lehet, hogy csakis fiú lesz, mert ugye a petesejt is dönt, hogy kit enged be... :)
Kedves Kérdező!
Mi van azóta Veled?
Kitartottak azok a kiskatonák 48 óráig? :)
Gratulálok!!! :)))
Az öblítést végül megcsináltad?
Majd írd meg légy szíves, ha tudjátok már a bébi nemét - kíváncsi vagyok, hogy mennyire hatásos ez a módszer. ;) Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!