Most mondjam azt, hogy szerencsés, aki egyáltalán probálkozhat?
Figyelt kérdés
Én csak lesem ezt a rovatot, csak olvasok, és nem tudom, hogy nekem egyáltalán mikor lesz esélyem egy olyan férfire, időszakra, amikor esélyes vagyok "probálkozni". 26 éves vagyok, van egy párom aki MÉG nem akar gyereket pedig 33, és halvány dunsztom sincs hogy honnan lehet olyan férfit pecázni aki családcentrikus és nem a hülye kis önző életével foglalkozik. :(2009. nov. 10. 22:07
11/14 anonim válasza:
Ülj le, gondold végig a közös életeteket és a kapcsolatotokat. Boldog vagy? Odafigyel rád? Egyenrangú felek vagytok, közösen hoztok döntéseket, érdekli hogy mit szeretnél, érzed hogy szeret és ha végiggondolsz csak egy hetet abban több a boldog óra mint a vita vagy a magány? Vagy csak a megszokás, az elfogadott kapcsolat és a szingli élet ami visszatart? Én majdnem 30 éves voltam amikor kidobtam. Belefáradtam, úgy éreztem és sokkal többet beleadok mint ő bár abban is biztos voltam hogy szeret. Mindig meghallgatott és változás ezt nem követte. Aztán a szakítás után jött sírva, letérdelve, gyűrűvel... A szívem szakadt meg, de azt mondtam, ilyen áron nem kell! Becsült volna meg és vett volna szakítás nélkül gyűrűt. Szüleim, mindenki ki volt RAJTAM bukva! Éltem egyedül az életem. Pár hónap múlva megismerkedtem valakivel, jót beszélgettünk majd rövid időn belül megkérte a kezem mert azt mondta neki elég amit eddig megismert belőlem ahhoz hogy tudja én vagyok az akivel az életét le akarja élni!!! Sok családtagom se ismerte még!!! Azóta összeházasodtunk és most a babaprojekten vagyunk azért olvasgatok ezen az oldalon. Bocs hogy ilyen hosszú voltam. Csak azt akartam hogy megértsd, nekem reménysugár se volt és csak összetörtem a szakítás után de visszagondolva életem legjobb döntését hozam meg hogy tovább léptem! Bárhogy is döntesz, egy beszélgetést még tegyél meg a pároddal hogy segítsen megerősíteni hogyan tovább a jövőben... Vele vagy nélküle.
12/14 A kérdező kommentje:
:) köszönöm a válaszokat, de már annyit beszélgettünk hogy mi lesz majd, hogy hogyan tovább..es tudom hogy szeret meg velem akar élni, viszont ö valami olyan távlatokban gondolkozik, ami számomra nem megfelelő... merthogy nemakar semmit sem elsietni...
2009. nov. 11. 14:46
13/14 anonim válasza:
Dolgoztok, van házatok? Nem a megélhetés aggasztja?
14/14 A kérdező kommentje:
nincs hazunk. dolgozunk. es amegelhetes is aggasztja tobbekkozott. de ha arra varok h minden rendben legyen az mikor lesz? kilatas sincs ra h pl. 2 ev mulva szert tudunk tenni sajat otthonra. De akkor ne is szuljek? A gyerekvallalas luxuscikk? :(
2009. nov. 11. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!