Most mondjam azt, hogy szerencsés, aki egyáltalán probálkozhat?
Szia!
Megértelek, én ugyan igy voltam.3éve voltunk együtt, mikor rákérdeztem,hogy vajon ő mit is akar tőlem...nem tudott rá válaszolni.Kérdeztem,hogy lesz-e nekünk esküvőnk, gyermekünk, mert ugyebár ez fontos egy nő életében.Nem kaptam rá értelmes választ.Teltek a hónapok, kérdezgettem, veszekedtünk,aztán egyszer csak meguntam, és kimondtam:Vége!
Nehéz volt, de ugy éreztem muszáj.
2 hónap után ő keresett meg,hogy nem tud nélkülem élni, ugy érzi én vagyok az a nő akivel le akarja élni az életét, és ugy érzi tőlem akar gyereket, tudja,hogy én "alkalmas" vagyok rá.
Fordult velünk az élet,most karácsonykor lesz az eljegyzésünk, és remélem ebben a hónapban már nem jön meg a mensim...szóval ne add fel, állítsd kész tények elé.
Lehet csak megriadt a felelősségtől a kötöttségtől.
Hát hát. Köszönöm a válaszokat. :) De már 5 éve vagyunk együtt. és 5 éve tudjátok valahogy mindig reménykedek valahol a legbelül h lehet h pont most .. nem. majd most. na akkor most. Egyszerüen nem tudom elképzelni, hogy bizalmat szavazzak még egy másik férfinak. De már nagyon régota vágyom egy saját babára. Nem tudom vane köztetek olyan, aki már arra is gondolt hogy egyszerüen egy vadidegen férfit keres fel.
De akkor meg nincs a picinek apja pedig az kell. és ugy nagyon nagyon nehéz is lenne.
Mért olyn fura ez a férfiaknak h a nök erre vannak kitalálva többek között?
És mért nehéz megérteni, azt ha valaki már nagyon szülne, nagyon nevelne gondozna mesélne egy ijen picit?
Miért nem veszi valaki figyelembe hoyg a párja évek óta sír és szomorú, egy baba után, holott állitolag a férfi szereti a nőt és vele akar lenni.
Kivárja a tökéletes pillanatot? Ismeritek azt a viccet a nyuszikarol, aki létráért indul a medvéhez?...
Miért ...
nahát ezaz.... és neked hogy alakult az életed első?
nem igazan tudom h mit is kene tennem, illetve erotlennek erzem magam. h barmit is lepjek...
Házasok vagytok?
Van állásotok és megfelelő jövedelmetek, házatok?
Mert lehet hogy a párodat ez aggasztja.
Bár szerintem ez nem minden esetben jelenthet akadályt.
Kitartás!!!
Hogy nálam hogyan alakult?Ahogy irtam, mi már tervezzük az eljegyzést, és a babát.Ja, azt nem irtam le,hogy volt már egy babánk, de sajna 11 hetesen elvesztettük.
Nehéz tanácsot adni.Erősnek kell lenni.Legyél határozott, állj elé, és mondd el mit érzel.És emlitsd meg neki, hogy más férfi is van a világon.Ha ugy érzi nem akar téged "teljesen" ne húzza az időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!