Milyen nemi úton terjedő betegséget kaphatok le, ami veszélyeszteti a teherbeesést illetve a kisbabát?
Figyelt kérdés
Én 3 hónapja voltam nőgyógyásznál, megvizsgált, elküldte a "dolgokat" rákszűrésre, most voltam nála, hogy kisbabát szeretnék és nem mondta, hogy bármi probléma lenne. Szokott lenni fehér folyásom, de állítólag az mindenkinek van és az nem veszélyes. A párom szintén ma ment el bőrgyógyászhoz, mert neki egy 1 mm-es csíkban piros a pénisze, de nem fáj és nem viszked. Azt mondta az orvosa, hogy mindenképpen mind a ketten vizsgáltassuk ki magunkat, ne hogy valami olyan bajunk legyen, ami árthat a babának. De ha én ma kivizsgáltatom magam és csak 3 hónap múlva esek teherbe akkor mi a biztosíték, hogy nincsen semmi bajom, mert ezeket a betegségeket bármikor össze lehet szedni. Kérlek segítsetek.2009. nov. 10. 20:37
1/2 anonim válasza:
"mert ezeket a betegségeket bármikor össze lehet szedni"
Igaz, hogy bármikor, de nemi úton terjedő betegségeket csak szexuális aktus közben lehet szerezni. Nekem egyértelmű a válasz.
2/2 anonim válasza:
mert ezeket a betegségeket bármikor össze lehet szedni"
ezt csak úgy tudod összeszedni ha mind ketten egészségesek vagytok és betartjátok a szabályokat. hogy félre .. mész. Szóval nem kell fűtől fától gyerkőc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!