Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Drukkolnátok értünk? 131012/20...

Drukkolnátok értünk? 131012/20131012_104651_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg][img]

Figyelt kérdés
6 év, 5 sikertelen inszemináció, több lombik kezelés, két vetélés (missed ab.al), két kürtrepedéses méhenkívüli után hétfő óta pozitívok a tesztek:) Két blasztociszta babát kaptunk vissza, szerdán lesz ultrahang, amikor kiderül, egyen,vagy ketten lakója pocakomnak. Szerintetek a tesztek alapján? Ma vagyok ET.+11.napon.
2013. okt. 12. 15:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
Gratulálunk és egészséget, erőt, boldogságot, szeretetet kívánunk Nektek! :)
2014. márc. 20. 15:09
 52/62 anonim ***** válasza:

Még csak most találtam rá a kérdésre, de végigolvasva újraéltem a mi saját örömünket is. :) Nagyon-nagyon gratulálok, és mindenképp írj helyzetjelentéseket! :)) Név már van? :)

6 hós kisfiú és Anyukája :)

2014. márc. 20. 21:02
 53/62 A kérdező kommentje:
Köszönjük, igen név már van Zalán lesz a kisfiúnk neve :-)
2014. márc. 21. 05:38
 54/62 anonim ***** válasza:
18%
Nem kötekedésképp, de minden kisbabának pisze az orra.. Furcsák lennének nagy orral :)
2014. márc. 21. 09:29
 55/62 A kérdező kommentje:
Nem veszem kötekedésnek, de látom, érdemben és jóindulatúan nem tudsz válaszolni, de ha neked az orr kérdés ily mérvadó, hát lovagolj ezen. Én pusztán anno mikor kiírtam e kérdést, az örömöm osztottam meg az itt küzdő, és olykor rögös úton haladó párokkal, hogy bizony valahol erőt is adjak, ami nekem is sokszor megadatott,amikor boldog és sikeres történeteket olvastam. Nálad jóérzés nincs, csak szajkózás önmagad teóriáját felállítva. Többieknek köszönöm a kedves sorokat!
2014. márc. 21. 10:46
 56/62 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki, aki drukkolt nekünk, és olvasott bennünket a történetemet! Örömhírrel jövök, június 8-án Pünkösdvasárnap megszületett a kisfiúnk Zalán, 3300 gramm, 49 cm-el és 10/10-es apgarral :-) Nagyon jó baba, szopizik és alszik, mi pedig nem tudunk betelni vele, nagyon gyors szülés volt, két és fél óra vajúdás után,miután nem tágultam, spinális császármetszést hajtottak végre, de végig ugyebár magamnál voltam, és azonnal megkaptam,amint felsírt és magamhoz ölelhettem! a világ legcsodálatosabb érzése az ő léte :-) még1x köszi akik szurkoltak értünk!
2014. jún. 18. 06:34
 57/62 anonim ***** válasza:

Isten hozott Zalan! :) A hideg is kirazott, nagyon orulok Veletek, ez az igazi boldogsag! :) Ugyesek vagytok, legyetek nagyon boldogok! :)))) Gratulalok! :)))

Mar 9hos kisfiu Anyukaja. :)

2014. jún. 18. 06:53
 58/62 anonim ***** válasza:
Sok boldogsagot es egeszseget! Gratulalok!!
2014. jún. 18. 07:56
 59/62 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot a kisemberhez! És persze jó egészséget!
2014. jún. 18. 09:04
 60/62 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még csak most olvastam először a történetedet és el kell mondanom, hogy nagyon meghatódtam, most ugyan hormonális vagyok, de rendes örömkönnyeket hullattam! :)

Olyan jó érzés lehet a karodban tartani Őt, akit annyira vártatok és annyit küszködtetek érte!

Nagyon jó egészséget kívánok és nagyon-nagyon sok boldog együtt töltött szép évet!

6 hkm

2014. jún. 18. 09:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!