Drukkolnátok értünk? 131012/20131012_104651_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg][img]
Figyelt kérdés
6 év, 5 sikertelen inszemináció, több lombik kezelés, két vetélés (missed ab.al), két kürtrepedéses méhenkívüli után hétfő óta pozitívok a tesztek:) Két blasztociszta babát kaptunk vissza, szerdán lesz ultrahang, amikor kiderül, egyen,vagy ketten lakója pocakomnak. Szerintetek a tesztek alapján? Ma vagyok ET.+11.napon.2013. okt. 12. 15:57
21/62 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönjük a kedves sorokat és, hogy velünk örültök:)
2013. okt. 14. 15:35
22/62 A kérdező kommentje:
sziasztok! Ma voltunk uh-n, 4 mm-esek vagyunk méhen belül, egy baba van:) megkaptuk az első sztárfotót is, jövő héten megint uh. Úszunk a boldogságban!
2013. okt. 16. 16:51
23/62 anonim válasza:
Gratulálok!! Micsoda öröm!! Boldog babavárást kívánok! :)
24/62 anonim válasza:
Gratulálok! Az első UH leírhatatlan.
25/62 anonim válasza:
Nagyon örülök! Akkor jól drukkoltunk! :-) Gratulálok!
Én vagyok a lombik ikres. Első uh-on nekem is egy baba volt, de következő héten már kettő! :-D
26/62 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen, nagyon aranyosak vagytok, hogy így velünk örültök!:) Tényleg leírhatatlan az érzés:)
2013. okt. 16. 19:42
27/62 A kérdező kommentje:
sziasztok. helyzetjelentés: ma vagyunk 5 hét 6 naposak, és a petezsák szép nagyot nőtt, benne ma megláttuk a mi babánkat:) annyira boldogok vagyunk, jövő héten megyünk szívhangot hallgatni:)
2013. okt. 23. 12:58
28/62 anonim válasza:
jajj de jó, hogy megírod mi van:D Drukkolok nagyon:D
30/62 A kérdező kommentje:
Köszönjük:)
2013. okt. 24. 04:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!