Most akkor mi lehet, miért késhet a mensim?
Sose szokott késni, de most 6 napja késik. Már kb. 3 éve nem sikerül a baba, még nem voltam terhes, de örülnék már neki.
A görbém nem túl szép, lehet még ovulációm se volt most...nemtudom, ilyen a görbém: [link]
Egyik nap együttlét után begörcsöltem, ezt még hozzátenném, ez 3-4 napja történt. De amúgy semmit nem érzek, talán kicsit feszül az alhasam.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem túl szép a görbéd :(
Szerintem sem volt ovud. :(
Orvosnál jártál már? Lehet hogy valami aprócska kis hormonális probléma, amit pikk-pakk lehet orvosolni :)
még mindig semmi
ilyen még nem volt.
ha holnap se jön meg, akkor veszek egy tesztet és holnapután azaz kedden megcsinálom.
nem értem most mi van.
Szerintem még az is lehet, hogy később volt ovulációm, mert most van 6. napja fent a hőm. És lehet ezért csúszik a mensim is. Bár még ilyen sose volt, hogy így kitolódott, mindig pontosan jött, most meg már 8 napja késik.
De én amúgy erre tippelek hogy ezért késhet, mert később volt most ovulációm, mert most már 6. napja a hőm fent van.
Ám azért egy tesztet veszek és holnap reggel megcsinálom mindenesetre, úgyis nagyon régen csináltam már.
De szerintem tuti a késői ovuláció miatt csúszik a mensi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!