Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszkítással védekeztünk,...

Megszkítással védekeztünk, majd az aktus után 2-3 percel a párom újra belém helyezte. Van így esély a terhességre? A menzim 3 napot késik, és kétnaponta szeretkeztünk majdnem mindig visszarakta aktus után.

Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének nem is vagyunk tinik már én 33, ő 37, és tudom hogy ez így nem védekezés, de a párom még várni akart a babával .. bár szerintem most már próbálkozik :-)))
2009. nov. 10. 11:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
:-D de jó, gratula neked ... na csajok holnap tesztelek :-)bárcsak babóca lenne
2009. nov. 10. 12:07
 12/16 anonim ***** válasza:
11-31-es vagyok.Igen 5 éve úgy védekezünk mint ti,és van amikor egy éjszaka bizony kétszer is egymás után...Igen visszateszi,mi ebből nem csinálunk gondot.De hozzá kell tennem azt is,hogy mi nem is akarunk gyereket(nekem már van egy nagy fiam),de ha terhes lennék(ami nem valószínű,hisz eddig se lettem az) hát akkor majd gondolkodunk,hogy hogyan tovább...de ha babát akarsz akkor kívánom,hogy sikerüljön...
2009. nov. 10. 12:37
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi hogy válaszoltál. Azért ha holnapig nem jön meg megcsinálom a tesztet.
2009. nov. 10. 12:44
 14/16 anonim ***** válasza:
11:58-as vagyok.Holnap írd meg,hogy mit teszteltél.Remélem én is gratulálhatok.
2009. nov. 10. 13:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes ,mi megszakítással voltunk együtt és én az előváladéktól lettem terhes.Most vagyok a 7. hétben.
2009. nov. 10. 19:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Lányok!!! Nem teszteltem még mert totál ki vagyok. A páromnak mondtam hogy késik a menzim, azt mondta, menjek el orvoshoz, mert neki már van egy gyereke és nem akar még egyet. A menzim továbbra sem jött meg, most már félek és nem örülök. Mitévő legyek???
2009. nov. 11. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!