2-3 éve azt mondták a páromnak nem lehet gyereke, vajon változhatott ez?
Figyelt kérdés
2-3 évvel ezelőtt vett rész egy sperma-vizsgálaton,ahol azt mondták neki,hogy nem lehet gyereke. Változhatott ez azóta? Ha nem,akkor elképzelhető,hogy össze tudunk majd hozni egy babát egy kis segítséggel?2013. okt. 11. 21:47
1/9 anonim válasza:
Nem tudom erre a valaszt de azt tudom, hogy van egy baratom akinek vilag eleteben azt mondtak, nem lehet gyereke...es van egy gyonyoru kisfia...szoval a remeny hal meg utoljara.
A masik az, hogy sok mulik a taplalkozason is milyen gatyat hord es miegyeb.
Ha lombikkal probalkoznatok es van legalabb egy egeszseges spermaja...akkor elofordulhat.
2/9 anonim válasza:
Mi volt a konkrét ok? Azért nem mindegy, hogy egyáltalán nincs spermája, lassú, vagy mi a helyzet...
3/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem emlékszik rá... :(
2013. okt. 11. 22:09
4/9 anonim válasza:
A papir meg van a vizsgálatról????
5/9 A kérdező kommentje:
Nincs róla papírunk,Angliában volt ez a vizsgálat
2013. okt. 11. 22:58
6/9 anonim válasza:
Érdemes lenne itthon is megcsináltatni!!!Veszteni nem fogtok rajta!!Legalább képben lennétek!!A.
7/9 anonim válasza:
2008- decemberben a férjemnek két sperma vizsgálatot végeztek mind a kettőnek nagyon rossz lett z eredménye OAT szindrómát állapítottak meg, az van a papíron lombikkal lehet gyermek, azóta három gyönyörű gyermekünk született, kis korkülönbségekkel! :)
8/9 anonim válasza:
Előző vagyok spontán minden beavatkozás nélkül fogantak meg.
9/9 anonim válasza:
Nem emlékszik rá??? NANE! Azért ez elég nevetséges. Megnézném egy igazi férfi arcát, ahogy közlik vele, hogy terméketlen stb. és utána nem emlékszik rá, mi baja? Ezt nem tudom elhinni... ennél erősebb a férfi egó azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!