Pozitív lh teszt után nektek még hány napig látszik a második csik? Vagy másnap már rögtön egycsíkos?
Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 20:42
11/12 anonim válasza:
3 hónapja ovu tesztelek, elég sokat ellövök, mert nem akarok lemaradni róla. 1. hónapban már a 9. napon elkezdtem és a 18. napon még csak 1 csík volt, 19., 20., 21. napon egyforma, 22, napon szintén egy csík, nem halványodott, egyik napról másikra eltűnt. 2. hónapban 10. napon kezdtem, 19. napon csak 1 csík, 20-21-22. napon full 2 csík, 23. újra 1. Most a 3. hónapban 12. napon kezdtem, tegnap 1 csak, ma a20. napon lett pozitív. Ha ebben a hónapban sem sikerül a baba, novemberben szerintem csak a 17-18. napon kezdem a tesztelést, úgy látom előbb felesleges. Amúgy neten rendeltem az ovu tesztet, így ötöd annyi, szerintem a bolti kb. megfizethetetlen, ha nem érzi az ember amúgy is a peteérését, akkor lehet elég 2-3 db is havonta.
12/12 anonim válasza:
Mármint ha érzi, akkor elég 2-3 darab. Amúgy ellőhetne az ember 2-3 dobozzal is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!